Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada başkasının saz çaldığını görmek

Rüyada başkasının saz çaldığını görmek

Rüyada başkasının saz çaldığını görmek yaşanan zorlukların üstesinden gelineceğine, hem yeni yerler göreceğine, kardeşleri ve akrabaları ile tartışacağına, tatsızlıklar çıkacağına, kendisine yeni bir hayat düzeni kuracağına, büyük bir proje ile birlikte zenginliğe adım atacağına, ihtiyaçlarını kolaylıkla gidereceğine, uzun zaman çekilen rahatsızlıklar yüzünden ruhsal olarak da yıpranacağına ve hastalıkların kişiyi yataklara düşürecek kadar ağır bir şekilde seyredeceğine delalet eder.

Rüyada başkasının saz çaldığını gördüyseniz:

  • Konuları değerlendirirken her şeyin mükemmel olacağı kadar, verebileceği maksimum rahatsızlıkları da düşünmeniz gerekiyor.

Rüyada arkadaşının saz çaldığını görmek zarar getirebilecek bir işten az da olsa bir kazanç elde ederek çıkılacağına, karşısına aksiliklerin ve engellerin çıkacağına, başarılarının azalacağına, mallarının eksileceğine, elde edilen kazanç ve ulaşılan ün yüzünden kötü kişiler tarafından zor duruma düşürüleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kırık saz çalmak üzüntülerin kısa süre içinde çözüme kavuşturulacağına, eşler arasında ayrılığa sebep olacak bir olay yaşanacağına, alınan kararların bir türlü istenen şekilde uygulanamayacağına ve azalan kazancın sonunda tamamen biteceğine, kendisini her zaman ayrıcalıklı ve özel kimse olarak hissedeceğine işarettir.

Rüyada birinin saz çaldığını görmek dürüst ve iyiliksever biri olarak yaşayacağına, sevdiği kişiler ile birlikte bir seyahate çıkacağına, maddi olarak kıskanılacak düzeye geleceğine, tutuklu olan kimselerin ise beraat alıp özgürlüğüne kavuşacağına tabir olunur.

Rüyada saz çalmak ve türkü söylemek kişinin pek çok açıdan kendisini mutlu ve yenilenmiş hissedeceğine, ailesi ve arkadaşları ile çok huzurlu, mutlu ilişkiler kuracağına, zarar ettiğini düşünürken bu işten kat be kat gelir elde edeceğine, deyim yerindeyse elinin döneceğine, moralinin, keyfinin ve ağız tadının yerine geleceğine, isteklerinin gerçekleşeceğine, planlarının işe yarayacağına delalettir.

Rüyada başkasının saz çaldığını görmek yöneticilerinden ya da ortaklarından takdir göreceğine, platonik olarak ilgi duyduğu birisine açılacağına, İslamiyet hakkında daha fazla bilgi edinmek için araştırma yapacağına, bolluğa, berekete, zenginliğe ve servet sahibi olmaya işaret eder.

Rüyada saz çaldığını görmek iş hayatında büyük bir terfi alınacağına, huzursuz geçen günlerin biteceğine, kendi işinin başına geçip, kendi patronu olacağına, işlerini çok daha iyi bir duruma getireceğine delalet eder.

Rüyada saz çalmak büyük sorunlarla boğuşulacağına, kendisini büyük bir iş sıkıntısının ortasında bulacağına, çıkılacak bir iş seyahatinin ardından başarılı bir ortaklığa girileceğine, bu ortaklık sayesinde yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, kaçırılan fırsatlardan daha iyilerinin elde edileceğine ve dostlarla ve aileyle çok mutlu olunacağına işaret eder.

Rüyada düğünde saz çalmak ancak daha önceden kendisini tanıyan kötü kalpli ve zalim birisi tarafından yine kötülüğe çekilmeye çalışılacağına, adımlarını daha sağlam atacağına, yüzünün gülmesine vesile olacak durumlar meydana geleceğine, sıkıntıdan kurtulmak için ettiği duaların da kabul olacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments