Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sazın kırıldığını görmek

Rüyada sazın kırıldığını görmek

Rüyada sazın kırıldığını görmek kişinin eski aşkına geri döneceğine alamet ederken, alınacak bir kararla kişinin kendisine ait bir yuva kurmak için girişimlerde bulunacağına, alınacak kararların kişinin geleceğini baştan sona değiştireceğine ve risklerle dolu olsa da yeni kapıların kişiye bugüne dek beklediği tüm fırsatları sunacağına, rahat şekilde geçineceğine, dünya nimetlerinin pahalı ve lüks olanlarına kavuşacağına, yüksek bir makama geleceğine, bereket ve zenginlik içinde yaşayacağına, kişinin işinden atılacağı ya da kovulacağına, sakinlik ve huzur içinde geçen yaşantısının alt üst olacağına, işlerinden yana istediği karı yakalamayı başaracağına rivayet etmektedir.

Rüyada sazın kırıldığını gördüyseniz:

  • Fizik planda bazı şeyler yapmak yerine durum değerlendirmesi yaparsanız bazı gerçekleri keşfedebilirsiniz.

Rüyada kırılmış saz görmek maddi anlamda rahatının daimi olacağına, parasal olarak çok kazançlı bir işe girileceğine ve komşuluk ilişkilerinin günden güne daha da iyi bir hal alacağına, yakın bir zaman içinde bir evlilik haberi alınacağına yorulur.

Rüyada saz kırıldığını görmek gerçekleştirilmek istenen projelerin heba olacağına, kendi dualarının Allah katında kabul olacağına, hırslarını kötü yollarla tatmin etmeye çalışan bir kişinin tam anlamıyla başa bela olacağına yorulur.

Rüyada sazın kırıldığını görmek attığı her adımda daha kötü ve sıkıntılı durumlar ile karşı karşıya kalacağına, işlerinin çok sıkıntılı bir duruma düşeceğine, rızkının kesilmeyeceğine yorulur.

Rüyada saz çalınmasını görmek hasta olanın da iyileşeceğine, bir süre sosyal hayatından ve lüksünden de yoksun kalacağına, çok büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşanacağına, üzüntülerinin ve dertlerinin gün geçtikçe artacağına ve çok sıkıntılı bir dönemden çıkacakken daha sıkıntılı bir döneme girileceğine delalet etmektedir.

Rüyada saz dinlemek sorunlarını kısa süre içinde çözüme kavuşturacağına, çok zor duruma düşüleceğine ve bu zor durumdan ve sorunlardan korunmak için çok geç kalınacağına, birçok insanın takip ettiği ve çok sevdiği bir kişi olunacağına yorulur.

Rüyada elinde saz görmek kalbini tekrar hayata açacağına, çok büyük maddi ve manevi zararlar ile karşılaşacağına, çok büyük tartışmalara ve çekişmeler yaşayacağına ve aile arasında zaman zaman sürtüşmeler meydana geleceğine, borçlarını ödemekte zorlanacağına ve içine düştüğü umutsuz ruh halinin uzunca bir süre daha devam edeceğine yorulmaktadır.

Rüyada saz çalan birini görmek gelecekle ilgili umutların yıkılacağına, hedeflerini ve amaçlarını yerine getireceğine, paslı bir çiviye basabileceğine tabir olunur.

Rüyada saz çaldığını görmek yaşansa bile çok kısa süre içinde ve sıkıntı çkmeden çözüleceğine, yeni bir eve taşınılacağına, borçların en düzgün şekilde ödeneceğine, her daim Allah yolunda yürüyeceğine ve sıkıntıya düştüğü zamanlarda edeceği dualar sayesinde ferahlığa çıkacağına delalet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments