Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada saz çalınmasını görmek

Rüyada saz çalınmasını görmek

Rüyada saz çalınmasını görmek ilerleyeceğine, gelişeceğine, hayırlı rızık, kazanç ve şifa kapılarına ulaşacağına, çalışmalarının beğenileceğine, fikirlerinin de istediği takdiri toplayacağına, başarılarının katlanacağına, ticarette kendisi için hangisi daha isabetli olursa o kola yönleneceğine ve başarılı olacağına, atılan her adımda daha büyük sıkıntılar çekileceğine, yaşanacak tatsızlıklar yüzünden zor zamanlar geçirileceğine, kardeşler arasında bazı sürtüşmeler yaşanacağına, çok büyük menfaatler kazanacağına, esenlik ve gönül hoşluğu bulacağına alamet etmektedir.

Rüyada saz çalınmasını gördüyseniz:

  • Sizi sevmeyen ya da sizin sevmediğiniz bir kimseye karşı harakete geçmeniz olasıdır.

Rüyada saz çalınmasını görmek ah ve beddua almamak için özen göstereceğine, kalp kırmayacağına, ağır bir hastalıkla boğuşan bir akrabadan acı haber alınacağına, iş kaybı yaşanacağına ve eğitim hayatında yaşanacak bir talihsizlik yüzünden okulla ilişkinin kesileceğine, çok başarılı işler gerçekleştireceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından kısa zaman içinde kurtulup güzel çalışmalar ortaya koyacağına yorulur.

Rüyada saz çalıp türkü söylemek rahatının yerine geleceğine, mutluluğunun da artacağına, sosyal çevre içinden bir kişi ile dünyaevine girileceğine ve zor bir eğitim hayatının kolay bir şekilde aşılacağına, onları hayatından bir daha asla yüzlerini görmemek ve seslerinin duymamak üzere çıkartacağına rivayet etmektedir.

Rüyada saz çalmak kazalarla ve belalarla deyim yerindeyse burun buruna geleceğine, fikir ve gönül birliği yaparak kendisini bertaraf etmek için uğraşacağına, bir sebeple hiç istemediği şeyler ile karşılaşacağına, bazı kişilerle çok büyük sıkıntı çekeceğine yorulmaktadır.

Rüyada saz sesi duymak tartışmaların sona ereceğine ve kalp kırıklıklarının barışla noktalanacağına, kişinin kendisi ve ailesi ile hiçbir şekilde maddi açıdan dara düşmeyeceğine, moral ve motivasyon açısından çok iyi bir hale gelineceğine ve ferahlığa çıkılacağına inanılır.

Rüyada sazlıkta yürümek çok mutlu ve huzurlu bir yuvaya sahip olacağına, geçim sıkıntısı çekiliyorsa maddi açıdan rahata erileceğine, kardeşleri birbirine düşürecek kötü gelişmelerin yaşanacağına, çevredeki kimselerin sıkıntı çekilen dönemde ortadan kaybolacağına, eş, dost ve akrabalardan alınan desteğin boşa gideceğine yorulur.

Rüyada başkasının saz çaldığını görmek ortaya bazı projeler koyacağına, kendisi için çok güzel gelişmeler ve büyük mutluluklar yaşayacağına, sevineceği bazı olaylar yaşayacağına, işlerinin çok hayırlı ve güzel bir şekilde ilerleyeceğine, uzun zamandan beri birlikte olduğu hayırlı bir kısmet ile dünyaevine gireceğine, işlerini çok iyi bir şekilde idare edeceğine, bol kazançlı günler geçireceğine, istediği ve gerçekleştirmek için zaman kolladığı şeyleri kısa bir zaman içinde gerçekleştireceğine ve çok büyük mutluluk duyacağına inanılır.

Rüyada kırık saz çalmak kurulu düzeninin sürüp gideceğine, moralinin genel olarak yerinde olacağına, sevdiği ve değer verdiği bir işte üst sıralara çıkarak çok dikkat çekici işlere imza atacağına, geçim sıkıntısına düşeceğine ve bir türlü bir yerde tutunamayacağına alamet etmektedir.

Rüyada sazlık görmek birçok iyi insanla tanışıp çok iyi işlere imza atacağına, onun bir sıkıntısını ya da derdini çözeceğine, hasta ise bakacağına, uzun zamandan beri sevdiği ancak bunu bir türlü söyleyemediği kişiye kalbini açacağına rivayet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments