Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada saz kırıldığını görmek

Rüyada saz kırıldığını görmek

Rüyada saz kırıldığını görmek tüm sorunların çözüme kavuşması sayesinde derin bir nefes alacağına, ardın karşısına bazı sorunlar çıkacağına, bu sorunların gittikçe büyüyeceğine, çok büyük bir ferahlık yaşayacağına, kendisini daha rahat hissedeceğine, gün günden daha da kötüye gideceğine, ortaya koyacağı bazı çalışmalar sayesinde çok büyük miktarda kazanç elde edeceğine, kişinin geçim sıkıntısı içine gireceğine, girdiği büyük işlerde çok iyi noktalara geleceğine, yaşanan üzücü ve acı olayların unutulacağına delalet eder.

Rüyada saz kırıldığını gördüyseniz:

  • İnsiyatifinizi yitirmeyin.

Rüyada sazın kırıldığını görmek yakın bir zaman içinde yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, ağız tadının, moralinin, neşesinin ve sağlığının yerine gelmesine vesile olacak kısmetler alacağına, hayatın çok daha kolay ve güzel hale geleceğine, alım gücünün artacağına tabir olunur.

Rüyada saz kırıldığını görmek yapılan bu hamleden ötürü iş ve aile hayatındaki kişilerden ağır eleştiriler geleceğine, rüya sahibinin kendisini kötü hissetmesine sebep olan bu olayın ardından zamanla daha güzel işler başaracağına, hayata başka pencerelerden de bakmayı bileceğine, maddi açıdan çok zor duruma düşüleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kırılmış saz görmek ağlamasına ya da dövünmesine neden olacak büyük ve çözümsüz problemler yaşamayacağına, şanssızlık yaşanılacağına ve girilen işlerden elin boş dönüleceğine, bütün bu yaşananların da cesaretinin kırılmasına, umutlarının bitmesine sebep olacağına inanılır.

Rüyada saz çalmak çok mutlu olunacağına ve sorunların yakın zaman içinde biteceğine, nasıl bir hayat sürdüreceğine, keyfinden ve neşesinden olacağına delalet etmektedir.

Rüyada sazlıkta yüzmek yaşamının bir inişli bir de çıkışlı hale geleceğine, rahat bir yaşama kavuşulacağına, bulunduğu işin kendisini tatmin etmemesi üzerine başka bir şehre taşınacağına işaret eder.

Rüyada saz hediye almak okuduklarının ve öğrendiklerinin kendisini bilge ve alim yapacağına, sıkıntılı ve sorunlu zamanlar yaşayacağına, çok üzüntülü ve endişeli olaylar ile karşılaşılacağına ve ruhsal olarak çok kötü durumlara düşeceğine, işlerinin problemsiz şekilde ilerleyeceğine ve rüya sahibinin aksiliklere ve engellere takılmayacağına yorulmaktadır.

Rüyada başkasının saz çaldığını görmek istenen bir konuda uzmanlaşılacağına, sıkıntıların ve stresin son bulacağına, yıkılmak üzere olan yuvanın toparlanacağına ve çalışma hayatında meydana gelen sorunların düzeltileceğine, işinin gücünün hep rast gideceğine delalettir.

Rüyada saz çalarken görmek hayaline kavuşacağına, imkânların gün geçtikçe daha genişleyeceğine, maddi olarak herhangi bir borcu olmadan yaşayacağına işaret etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments