Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada saz dinlemek

Rüyada saz dinlemek

Rüyada saz dinlemek yaptığı işte kazandığı paralarla başkalarına da faydalı  olacağına ve hem kendisini hem ailesini yeni bir şehre götürecek bir karar vereceğine, keyfin kaçacağına, ağız tadının ve moralin bozulacağına, aile bireyleri arasında bazı tartışmaların yaşanacağına, kötü olayların meydana geleceğine, güç ve kudret kazanacağına, iyi bir kariyer edineceğine, maddi ve manevi olarak destek olacağına, bunun için malından ve parasından vazgeçmeyi dahi göze alacağına, rakiplerini ve düşmanlarını korkutup kaçıracağına, kötü hallerinden kurtularak hayırlı ve güzel hallere geçeceğine, yakın zamanda olmasa bile ilerleyen zamanlarda büyük başarılar kazanacağına ve hiç olmadığı kadar mutlu olacağı ve ferahlığa çıkacağı bir döneme gireceğine işarettir.

Rüyada saz dinlemek gördüyseniz:

  • Beklenmedik gelişmeler çeşitli planlarınız, ilişkileriniz veya iş birlikleriniz üzerinde etkili olabilir.

Rüyada saz dinlemek tüm bu zorluklarla birlikte bir de çevresindekilerden destek görmeyeceğine, büyük fırsatlarla karşılaşacağına, hayır getirecek temiz ve güzel kapıların açılacağına tabir olunur.

Rüyada sazlıkta yürümek yapılan tartışmaların olumlu sonuç vereceğine, rüyayı gören kişinin hanesine ve işine bolluk ve bereketin hâkim olacağına, ağız tadının yerinde olduğunu öğreneceğine ve annesiyle ilgili kendisini mutlu ve memnun edecek gelişmeler yaşayacağına yorulur.

Rüyada saz çalınmasını görmek talihin yüze güleceğine, çalışmalarının dikkatleri üstüne çekmesi sonucu büyük miktarda paraya sahip olacağına, büyük bir maddi kayba uğranacağına, girilen bir işte beklenmedik bir zararla karşılaşılacağına,  uzun bir zamandan beri devam eden ve evlilikle noktalanacağı düşünülen bir birlikteliğin sona ereceğine inanılır.

Rüyada arkadaşının saz çaldığını görmek ettikleri duanın kabul olacağına, yaşadığı üzüntülerden ve kendisini yıpratan herşeyden büyük bir oranda kopacağına ve daha rahat ve daha mutlu olacağı bir döneme gireceğine, verilen kararların çok iyi haberler getireceğine rivayet eder.

Rüyada saz hediye almak kazancının eksileceğine ve bu nedenle hane içinde kıtlık yaşayacağına, içini kemiren kuşkuları alt edeceğine, çok büyük ve zor durumlar ile karşılaşacağına yorulur.

Rüyada saz çalmak planlı ve programlı davranacağına bu sayede de istediği başarıyı ve kazancı da elde edeceğine, parasal ve ruhsal sorunların artacağına, sıkıntılı ve üzüntülü bir döneme girileceğine, ele geçen kazancın azalacağına inanılır.

Rüyada saz satın almak kendisine düşmanlık besleyen kişiler tarafından zarara uğratılacağına ve hayırlı olarak girdiği bir işin kendisine zarar verecek bir duruma döneceğine, başarısının artacağına, hayatının daha konforlu ve lüks duruma geleceğine, sürekli artacak bir sipariş listesi ile koşturacağına yorulmaktadır.

Rüyada saz sesi duymak sözünü dinleyecek çok sayıda insan olacağına, işlerin her zamankinden daha iyi bir hal alacağına, kazancının düşeceğine, malının elinden gideceğine ve tüm huzurunun kaçacağına alamet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments