Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada saz yapmak

Rüyada saz yapmak

Rüyada saz yapmak düşüncelerini eyleme dönüştürecek fırsatlar bulacağına, kendisine yol göstereceğine ve elinden geldiğince sıkıntısını azaltmak için imkânlarını seferber etmekten geri durmayacağına, düşmanlarını yenecek, rakiplerini de alt etmek için ihtiyacı olan maddi güce, inanca ve cesarete sahip olacağına bu sayede saygınlığının artacağına, kendisine el uzatan mümin bir tanıdık sayesinde yanlışlardan kısa sürede kurtulacağına, şansının ve bahtının açılacağına, zararlı bir alışkanlığın yakında bitirileceğine, sıkıntılı ve sorunlu günler geçireceğine, çok büyük üzüntüler yaşayacağına, gün sayacağına alamet etmektedir.

Rüyada saz yapmak gördüyseniz:

  • Belli bir iş birliğinin veya düzenlemenin geleceği konusunda kendinizden emin olmaya başladınız ya da başlamak üzeresiniz.

Rüyada saz yapmak işlerinin toparlanacağına, kazancının düşeceğine ve bu nedenle yokluk içinde kalacağına, eline geçen fırsatları doğru bir şekilde değerlendirmesi gerektiğine, bu şekilde devam ederse eğer birçok başarı kazanacağına inanılır.

Rüyada saz çaldığını görmek ekonomik durumun iyiye gitmesi ile düze çıkılacağına, sevdiklerinden, arkadaşlarından, dostlarından, yakın çevresinden ve komşularından ilgi ve şefkat göreceğine, onlar sayesinde içine düştüğü ruhsal çöküntüyü atlatmayı başaracağına, sabırlı olmak ve Allah’a yalvarmak dışında kişinin elinden bu süreç zarfında bir şey gelmeyeceğine yorulur.

Rüyada saz çalarken görmek çok büyük ve hayırlı işlere gireceğine, iş hayatında ve aile hayatında çok iyi gelişmeler yaşayacağına, kafasındaki soru işaretlerinden, yüreğindeki sıkıntılarından ve aşamadığı zorluklardan kurtulacağına rivayet eder.

Rüyada saz çalmak firma içerisinde hayırlı bir mevkiye terfi alınacağına, art niyetli kişilere uyacağına, yaşanan hastalıklara şifa geleceğine ve küs insanların barışacağına alamet etmektedir.

Rüyada kırık saz görmek iş hayatında herkes tarafından tanınan ve saygı duyulan bir kişi olunacağına, rüya sahibinin büyük bir cesaret örneği gösterip, tüm risklerini göze aldığı bir işe atılarak bu işten çok büyük gelir elde edeceğine, ele geçen parada artış olacağına tabir olunur.

Rüyada saz çalanı görmek hayali kurulan çalışmalara ve projelere bu sayede kavuşulacağına, çok büyük ve geri dönüşü olmayan zararlar edeceğine, tatsız geçen bir dönemin düzeleceğine işaret etmektedir.

Rüyada sazlık görmek her konuda gelişme gösterileceğine, iş hayatında ve aile hayatında çok iyi günler göreceğine, kişinin bu nedenle kendini çok mutsuz ve üzgün hissedeceğine yorulur.

Rüyada saz dinlemek kişinin yüzünün güleceğine, aşk konusunda çok büyük bir ilerleme kaydedileceğine, uğursuz, arsız ve yüzsüz kişilerle karşılaşılacağına yorulmaktadır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments