Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada savaşı kazanmak

Rüyada savaşı kazanmak

Rüyada savaşı kazanmak tartışmaların ve sürtüşmelerin sona ereceğine, kısa süre içinde çok büyük maddi kazanç elde edileceğine, ruhsal olarak epey ilerleme kaydedileceğine ve musibetlerin kovulacağına, yaşanabilecek kazaların bertaraf edileceğine, daha dikkat çeken  ve iş konusunda tercih edilen bir kişi olunacağına, yaşanan sıkıntıların kısa zamanda sona ereceğine, huzur bulacağına, yaşanan büyük sorunlar ve sıkıntılardan sonra çok daha büyük sorunlar ile uğraşmak zorunda kalınacağına, kurulu düzeninin olacağına, özel hayatının da yolunda gideceğine, yaşanan güzel günlerin istenmeyen olayların yaşanması ile birlikte sona ereceğine, çok huzurlu ve güzel günler göreceğine, uzun zamandan beri hiç olmadığı kadar mutlu olacağına tabir olunur.

Rüyada savaşı kazanmak gördüyseniz:

  • Zaman geldiğinde rahat hareket edebileceksiniz, meraklanmayın.

Rüyada savaş kazanmak bol kazanç elde edeceğine, sorunlarından kurtulacağına, isim yapmış kişiler tarafından büyük bir çalışmaya dâhil edileceğine, elinde avucunda ne varsa kaybedeceğine inanılır.

Rüyada savaşı kazanmak iş ve alışverişinde durgunluk olacağına, huzura ve sıhhate kavuşacağına, çok büyük bir mutluluğa erileceğine ve iş hayatında uzun zamandan beri yaşanan sıkıntıların ardından işlerin açılacağına işaret etmektedir.

Rüyada savaşta kazanmak hayırlı işlere girişileceğine, gözyaşının dineceğine, dertlerin ilacının, yaraların merheminin bulunulacağına, bolluk ve bereket içinde geçecek olan bir döneme girileceğine, huzurlu ve rahat bir hayat yaşanacağına rivayet eder.

Rüyada savaşı kazandığını görmek yanında çalışan insanlara hem ekmek yedireceğine, sevilen ve aranılan biri haline geleceğine, insanları günah işlemeye teşvik edeceğine işarettir.

Rüyada savaşıp kazanmak maddi olarak epey kayıp verileceğine, alınacak yardım ve destek sayesinde çözüme kavuşulacağına, dileklerin yerine geleceğine, tövbelerin kabul olacağına yorulmaktadır.

Rüyada savaş kazandığını görmek onlarla hasret giderip, bol bol sohbet edip, stresinden ve üzüntüsünden kurtulacağına, rakiplerine büyük fark atacağına, hayatına mutluluğun, sükûnetin ve huzurun hâkim olacağına alamet etmektedir.

Rüyada savaşta asker olmak maddi ve manevi olarak rahat edeceğine, keyifli, eğlenceli ve heyecanlı günler yaşayacağına, sıkıntıların yakın zaman içinde yapılacak hayırlı çalışmalar sayesinde son bulacağına, sorunlarının, sıkıntılarının ve dertlerinin biteceğine delalet eder.

Rüyada savaşta olmak her birine ayrı ayrı teşekkür edeceğine ve çok büyük bir mutluluk ve huzur ortamı sağlayıp iş hayatında daha başarılı olunmasına çalışacağına, maddi imkânların günden güne çoğalacağına, hayırlı başlangıçlar yapacağına delalet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments