Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada savaşı kazandığını görmek

Rüyada savaşı kazandığını görmek

Rüyada savaşı kazandığını görmek iş hayatında çok çalışarak yüksek mevkilere terfi edeceğine, parasal sorunların sürmesi ve durumların kötüye gitmesinden ötürü borcun ödenemeyeceğine ve bu yüzden maddi açıdan büyük parasal sıkıntıya girileceğine ancak bu durum yüzünden istenmeyen yollara sapılacağına, yüksek diploma alacağına, daha sonra iş hayatına tekrar dönüleceğine, sıkıntıların, dertlerin, musibetlerin ve sorunların çözüme kavuşacağına, sağlığını geri kazanacağına, geçim kolaylığı içinde olacağına, ağız tadının, neşesinin ve keyfinin bozulmayacağına, hayatının güzelliklerle, kolaylıklarla ve ayrıcalıklarla sürüp gideceğine, eğitimle ilgili olarak büyük bir sıçrama yaşanacağına, çok uzun zamandan beri yaşanan endişeli bekleyişin sona ereceğine, çok büyük ve güzel gelişmelerin yaşanacağına delalet etmektedir.

Rüyada savaşı kazandığını gördüyseniz:

  • Yapmanız gereken şeyler nedeniyle kontrolü kaybedebilirsiniz.

Rüyada savaş kazandığını görmek bütün sorunların tek tek yakın bir zamanda çözüleceğine, üzüntülerin ve endişelerin biterek yerini mutluluğa bırakacağına, kıskançlık ve düşmanlık yapan bir kişi yüzünden iş hayatında zor bir duruma düşüleceğine, sıkıntılarının ve dertlerinin çok yakın bir zamanda neşeye ve sevince dönüşeceğine delalet eder.

Rüyada savaşı kazanmak yaşanan zor günlerin biteceğine, ferahlığa çıkılacağına, istediği noktalara ulaşacağına, rakiplerine karşı zaferler elde edeceğine, huzurun bozulacağına ve sıkıntılarla baş etmekte zorluk çekileceğine işaret eder.

Rüyada savaş kazanmak kısmetli bir işe atılmaya, işleri yoluna sokacağına, işlerini büyütme imkânı elde edeceğine, sahip olduklarının üzerine ekleyeceğine ve rahat bir hayata kavuşacağına yorulur.

Rüyada savaşta kazanmak hanesine huzurun dolacağına, ekmeğini rahat şekilde yeme imkanına sahip olacağına, çektiği cefa kadar da sefa süreceğine, gidilen yolda kötü bir sürprizle karşılaşılacağına, atılım yapacağına, ileriye gideceğine delalet eder.

Rüyada savaşı kazandığını görmek ticaret hayatın da sağlam bir yeri olacağına, yaşadığı olaylardan ötürü çok zor zamanlar geçireceğine, daha hazırlık aşamasındayken bile işlerinde sorun yaşayacağına, Allah’ın izni ile sorunların tamamen son bulacağına, sevilen bir kişi ile kurulacak olan bir ortaklık sayesinde büyük kazançlar elde edileceğine işaret etmektedir.

Rüyada savaşıp kazanmak dahiyane projeler ve çalışmalar ortaya koyacağına, ayrıcalık gerektirecek bir zekaya sahip olması sayesinde ticaret dünyasında en çok aranan, kalifiye elemanlar arasına gireceğine, hayallerine bir türlü kavuşamayacağına, yaşayacağı aile saadetinin de bir ömür süreceğine rivayet etmektedir.

Rüyada teröristlerle savaştığını görmek borçlarından, maddi yükümlülüklerin verdiği ağırlıktan, sıkıntılardan ve zorluklardan kurtulacağına, işlerinin de bir düzene oturacağına, mutlu ve huzurlu biri olacağına tabir olunur.

Rüyada su savaşı yapmak yeni bir işe girileceğine, kazancın büyük bir kısmının Allah yolunda kullanılacağına, yorulduğu ve sıkıldığı zamanlarda ortaya çıkan bir rahatsızlık ile uğraşmak zorunda kalacağına, mutluluktan, huzurdan ve zenginlikten yana daha çok nasipleneceğine, dertlerinin dermanına kavuşacağına işarettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments