Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada savaş kazanmak

Rüyada savaş kazanmak

Rüyada savaş kazanmak hayatındaki her şeyi kaybedeceğine ve sevdiklerinden uzak kalacağına, gelecekle ilgili hayırlı planlar yaptığına ve çok yakın bir zaman kazancının artacağına, dualarının karşılığını göreceğine, evliyseniz eşle iyi geçime, sağlık ve huzur getirecek kararlar vereceğine, büyük bir işin sahibi olacağına, hiç beklemediği kişilerden ihanet göreceğine ve kendisini korumak için hayatında çok köklü değişiklikler yapacağına, kişinin evliliğinde her zaman güvensiz, tartışmalı ortamlara maruz kalacağına delalettir.

Rüyada savaş kazanmak gördüyseniz:

  • Düşünmeden veya sert konuşmak tartışmaları büyütebilir.

Rüyada savaşı kazandığını görmek sıkıntıların ve stresin son bulacağına, yıkılmak üzere olan yuvanın toparlanacağına ve çalışma hayatında meydana gelen sorunların düzeltileceğine, yaşamını kendi istediği gibi yönlendirebileceğine ve yönetebileceğine, sıkıntısı ve derdi olan herkese destek olacağına alamet etmektedir.

Rüyada savaş kazanmak evli kişiler için ise evdeki huzurun günden güne daha çok artacağına, insanlar tarafından sevilip sayılmaya ve sağlıklı ve mutlu bir hayat geçirileceğine, eline geçen bazı imkânlar sayesinde sıkıntılarından kurtulmaya çalışacağına alamet eder.

Rüyada savaşıp kazanmak aile bireyleri ilgili olarak sevinçli bir haber alınacağına, yapılan onca şeye rağmen işlerin duracağına, dertlerine derman bulacağına, hastalıklarının ilacını alacağına bu sayede hem ruhen hem de bedenen iyileşeceğine işaret eder.

Rüyada savaşta kazanmak mutluluğunun daim olacağına, ister istemez büyük sorunlar yaşayacağına, işlerinde en yakın olduğu kişiden zarar göreceğine, zor zamanların geride kalacağına işaret etmektedir.

Rüyada savaş kazandığını görmek başarılarının tadına varacağına, kişiliğinde kendisine ve başkalarına zarar veren yönleri bularak iyileştireceğine, maddi ve manevi olarak destek göreceğine alamet eder.

Rüyada savaşı kazanmak şifa ve moral bulacağına, çok büyük ve başarılı çalışmalar gerçekleştirileceğine, çok büyük kazançlar elde edileceğine ve bu kazançlar sayesinde rüya sahibinin kendisine olan güveninin gün geçtikçe artacağına, can sıkıcı durumlarla karşılaşılacağına yorulur.

Rüyada askerde savaştığını görmek dost ve akrabalar ile çok hayırlı ve güzel bir çalışma gerçekleştirileceğine, aile hayatı içinde rahat edeceğine, kötü alışkanlıklarını hayatından çıkaracağına, daha sonra uzun bir süre devam edecek bir durgunluk dönemine gireceğine ancak bu dönemin epeyce uzaması üzerine iş ile ilgili olarak çeşitli yollara başvuru yapacağına inanılır.

Rüyada savaşa katıldığını görmek sıkıntıların sona ereceğine, bazı kişiler tarafından yapılan kötülükler yüzünden zarara uğrayan işlerin düzeleceğine, maddi ve manevi olarak çok rahata erileceğine, uzun zamandan beri elinde bulunan imkânların daha da artacağına, sağlıkla ilgili önemli bir adım atılacağına, kişinin çocuk hasreti çekeceğine alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments