Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada mescide girmek

Rüyada mescide girmek

Rüyada mescide girmek daha sonra yaşanan sorunun kökenine inileceğine, aslında nasıl yapılması ya da hareket edilmesi gerektiği konusunda bazı fikirler alınacağına, çok büyük ve sağlam dostluklar sayesinde hiçbir zaman sırtın yere gelmeyeceğine,  işlerin her zaman rast gideceğine ve mutlu olunacağına, büyük sorunların çözüme kavuşacağına, çok sevilen bir kişi ile yaşanan bir ayrılığın sona ereceğine, arkadaşlar arasında tatlı bir rekabet yaşanacağına, sevilmeyen bir erkek arkadaş ise onun hakkında kötü haberler duyulacağına, dertlerin dermanının bulunacağına, zorlukların ve kötü günlerin aşılacağına, parasızlık, yokluk ve işsizlik içinde geçen zamanların unutulacağına, kazancın çoğalacağına, muradın gerçekleşeceğine, kendisini üzen birçok kişi ile arasındaki ipleri koparacağına, hayatının düzene gireceğine, ticaretinin açılacağına işarettir.

Rüyada mescide girmek gördüyseniz:

  • Romantik bir bağlantı ya da görüşme beklenmedik fırsatlara neden olabilir veya arkasından gitmek isteyeceğiniz şeylerle karşılaşabilirsiniz.

Rüyada mescide girmek iş hayatında ve sosyal hayatta çok iyi yerlere gelineceğine, iş hayatı içinde neredeyse bir sıkıyönetim ilan edeceğine, sorunların halledilebilmesi için büyük fedakarlıklarda bulunulacağına delalet etmektedir.

Rüyada mescide gitmek fırsatların en iyi şekilde kullanılacağına, sorunların tez zamanda çözüm bulacağına, fırtınalı bir havanın sakinleşeceğine, işlerinin günden güne daha kötü bir hal alacağına, büyük fırsatlarla karşılaşacağına yorulmaktadır.

Rüyada mescidi haramı görmek rahatının her zaman yerinde olacağına, mutlu olmanın yollarını bulacağına, rahata ereceğine, kişinin iyi fikirleri ve güzel davranışları ile kendi içinde çatışır hale geleceğine ve sonunda da içindeki şeytana yenilerek, Allah katında günahkâr sayılacağı işleri hiç çekinmeden yapmaya başlayacağına alamet etmektedir.

Rüyada mescit görmek üzerinde çok büyük baskı bulunmasından ötürü küçük bir rahatsızlık yaşayacağına ve alacağı bazı haberler yüzünden çok kötü durumlara düşeceğine, işlerini büyütme imkânı elde edeceğine, sahip olduklarının üzerine ekleyeceğine ve rahat bir hayata kavuşacağına, kişinin hayallerinin ve dileklerinin gerçekleşeceğine, muradına ereceğine, sevdiğine kavuşacağına işaret etmektedir.

Rüyada mescidde yemek yemek yeni kapılar açılacağına, dini inançların güçleneceğine, aile bireyleri arasındaki kırgınlıkların yakın zaman içinde tatlıya bağlanacağına yorulur.

Rüyada mescitte görmek uzun zamandan beri tekrar eden zararların düzeltileceğine, yol göstereceğine ve şifa olacağına, kazanılmış olan deneyimler sayesinde kazancın epey artacağına rivayet eder.

Rüyada mescidde olmak kurulmuş olan bir ortaklığın ardından büyük bir borç yükünün altında kalınacağına ve uzunca bir süre sıkıntı çekileceğine, karşısına çıkacak bazı kötü kişiler yüzünden işlerinin sekteye uğrayacağına, el attığı birçok işte zarar edeceğine, bir elinin yağda bir elinin balda olacağı bir hayatı olacağına, geçim sıkıntısının ve para derdinin olmayacağına, hiçbir zaman yokluk içine düşmeyeceğine delalet eder.

Rüyada mescidde yatmak böylece hayata yeniden sarılacağına, bir sebeple ailesi ile bile büyük tartışmalar ve kırgınlıklar yaşayacağına, ancak daha sonra gireceği bir ortaklık ya da gerçekleştireceği çok büyük bir proje sayesinde eskisinden bile daha iyi bir duruma geleceğine, enerjisini toplayacağına işaret eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments