Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada savaş silah görmek

Rüyada savaş silah görmek

Rüyada savaş silah görmek kişinin başarıları nedeni ile ülke dışında da ünleneceğine, bunlar sayesinde hayata karşı güçlü olacağına, ticaret hayatında cesaretini kaybedeceğine, güzel ve hayırlı günler geçireceğine, ferahlığa çıkacağına ve hem iş hayatında hem aile hayatında çok iyi ve hayırlı mevkilere geleceğine, uzun zamandan beri üzerinde fikir birliği edilmiş bir konuda kötü bir haber geleceğine, zorluk ve yoklukla karşılaşmayacağına, çok üzüntülü yollardan geçeceğine delalet eder.

Rüyada savaş silah gördüyseniz:

  • Bazı konularda bazı değişiklikler yapılması gerektiğini düşünüyorsanız, diğerlerinin değil, kendi eksiklikleriniz üzerine düşünmelisiniz.

Rüyada silahlı savaş görmek bir sebeple yaşanacak en ufak bir tartışmanın bile çok büyük bir kavgaya dönüşeceğine, hiçkimsenin bu duruma müdahale edemeyeceğine ve araya girmeye çalışan aile büyüklerinin de kalbinin kırılacağına, çok başarılı ve ses getiren bir firma sahibi olacağına, korkularının, sıkıntılarının ve hastalıklarının zaman içinde tekrar ortaya çıkacağına rivayet etmektedir.

Rüyada savaş silah görmek ruhsal ve parasal olarak istenmeyen bazı olaylar yaşanacağına, hayallerin gerçekleştirilemeyeceğine, yakında kaçırılan bir fırsatın tekrar elde edileceğine, yapılan hataların hızlı bir şekilde telafi edileceğine ve tekrar edilmeyeceğine, sosyal hayat içerisinde çok güzel bir konu hakkında bir kutlama yapılacağına delalettir.

Rüyada savaş silahları görmek şansının döneceğine, kısmetinin açılacağına, düzelmeyen bir sorunun bir anda çözüm bulacağına, bir sebeple maddi sıkıntıya düşeceğine alamet eder.

Rüyada savaşta silah görmek insanların imrenerek baktığı kimse olacağına, gönlünce bir yaşam süreceğine, büyük bir projenin başına geçileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada savaş ve silah görmek büyük emekler vereceğine ve canını dişine katacağına, üzüntülerin ve tartışmaların sonunda tatlıya bağlanacağına, verilen sadakalar sayesinde kazaların ve belaların atlatılacağına yorulur.

Rüyada silahla savaştığını görmek hayal ettiği şeylere yakın bir zaman içinde kavuşacağına, istemeden de olsa ailesi ve çok sevdiği arkadaşları ile arasının açılacağına, kişinin yurt dışında da ismi bilinen önemli kişiler arasında bulunacağına inanılır.

Rüyada savaşan uçak görmek vaktinizin bol kazanç getirecek işlerle geçeceğine, çok mutlu günler geçireceğine, yapacağı ortak bir iş sayesinde ömrünün sonuna kadar rahat bir hayat yaşayacağına, sorunların kısa süre içinde ortadan kalkacağına delalet etmektedir.

Rüyada savaş görmek duygu ve düşüncelerine değer vermeyeceğine, kendisini çok yıpratacağına, çoluk çocuğa karışacağına delalettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments