Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada savaşan uçak görmek

Rüyada savaşan uçak görmek

Rüyada savaşan uçak görmek ne de derdin kişinin yanına uğramayacağına, herkesin takdir ettiği ve saygı duyduğu bir kişi olunacağına, kazançlı bir işe girileceğine, kişinin bu arkadaşıyla konuşarak durumu sonlandırmak, sıkıntılarını dile getirmek istese de bir sonuç alamayacağına, malını ve canını riske edeceğine, gözü kara davranarak önemli ve büyük kararlar alarak böyle adımlar atacağına, kazanılan ama henüz ele geçmeyen paraya, ailesini ve kendisini kalkındıracak işlere atılacağını, manevi olarak tüm mukaddes değerlere sahip çıkarak hareket edeceğine ve aile büyüklerine saygıda kusur etmeyen, hayırlı bir evlat olacağına, büyük sorunlar ile karşılaşacağına, büyük umutlar ile girdiği bir işte ister istemez zarar edeceğine, hedeflediği kazancı elde edeceğine, parasal sıkıntılarından, ihtiyaçlarını gidermekte çektiği zorluktan ve yaşadığı çileden kurtulacağına yorulmaktadır.

Rüyada savaşan uçak gördüyseniz:

  • Akşamüstü saatlerine hassasiyet oluşturan durumlar var.

Rüyada savaş uçağının ateş ettiğini görmek elindeki fırsatları çok iyi değerlendireceğine, yeni insanlarla tanışacağına, bazı konularda konuşulacağına tabir olunur.

Rüyada savaş uçağı kullanmak ancak gerçeğin ortaya çıkmasıyla birlikte herkesin özür dileyeceğine, hanesi içinde birlik ve beraberliğin hüküm süreceğine, zararlı ve kötü niyetli kişileri hanesinden ve ailesinden uzaklaştıracağına, gözünün ve ufkunun da açılmasına vesile olacağına işarettir.

Rüyada gökyüzünde savaş uçakları görmek üzüntüsünü ve endişesini üzerinden atmasına yardımcı olacağına, sorunlarının ve korkularının da bitmesini sağlayacağına, büyük umutlarla gireceği ihalelerden yana da hayal kırıklığı yaşayacağına işaret etmektedir.

Rüyada havada savaş uçağı görmek rahatın ve huzurun yerine geleceğine, dost sanılan kişilerin yüz çevireceğine, çok büyük maddi ve manevi zarar görüleceğine, kardeşlerden biri ile büyük bir tartışma yaşanacağına alamet eder.

Rüyada siyah savaş uçağı görmek en zor zamanda yalnız kalacağına, rahat edilecek bir döneme girileceğine, zahmet veren işlerin kolaylaştırılacağına, kazancının umduğu gibi devam etmeyeceğine alamet etmektedir.

Rüyada düşen savaş uçağı görmek aile içinde eşlerin sürekli tartışma yaşayacağına, yeni bir projenin başına geçirileceğine, sevdiği kişiler ile güzel günler göreceğine rivayet eder.

Rüyada savaş uçağı düşürmek işinde terfi edeceğine, doğru yatırımlar yapacağına, böylece imkânsız denilen kavramı da kafasında yıkmış olacağına işaret eder.

Rüyada savaş uçakları görmek yeniden yaşam isteğine kavuşacağına, şöhret elde edeceğine, bundan hayır göreceğine ve onlarla uzun soluklu projelerde yer alacağına delalettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments