Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada savaşta yaralandığını görmek

Rüyada savaşta yaralandığını görmek

Rüyada savaşta yaralandığını görmek zaman zaman öfkesine hakim olamayarak kırıcı sözler sarf edeceğine, bolluk içine olacağına, sorunlu geçen bir dönemin sona ereceğine, çok zor dönemleri rahat bir şekilde yöneteceğine, büyük sıkıntıların çözülmesinde çok iyi ve başarılı adımlar atacağına, büyük kazançlar elde edeceğine, sıkıntılarını ve sorunlarını kısa süre içinde ortadan kaldıracağına, eğitim ve kariyer konusunda resmi bir kurumla bir proje gerçekleştirileceğine, önemli atılımlar yapacağına, yapılan işte büyük kazanç elde edileceğine, işlerin günden güne açılacağına işarettir.

Rüyada savaşta yaralandığını gördüyseniz:

  • Hangi konuda olursa olsun, gereklilik kendisini gösterebilir.

Rüyada savaşırken yaralanmak iş hayatında yaşanan yorgunluktan ötürü bir tatile çıkılacağına, büyük rahatlık yaşanacağına ve sevinçli günlerin gelip iş hayatını ve aile hayatını tamamen değiştireceğine, eğlenceli günlere kavuşacağına, düşmana karşı mahcup olmayacağına yorulur.

Rüyada savaşta yaralandığını görmek önünün açılacağına, hayatının güzelleşeceğine, kapandı sandığı belalı bir işin yeniden gündeme geleceğine, yeni iş teklifleri alacağına, gönlünden ve kafasından geçenlerin gerçekleşeceğine yorulur.

Rüyada savaşta yaralanmak çok büyük kazançlar elde edileceğine, üzüntü duyulan ve endişe edilen olaylardan kurtuluşa erileceğine, hayırlı kısmetler ile karşılaşılacağına, kendisine gelen bir teklifi kabul edeceğine, işlerin her geçen gün daha başarılı olunacağına alamet etmektedir.

Rüyada savaşın bittiğini görmek yöneticiler tarafından çok iyi bir makama getirileceğine, sevdiği kişiler ile mutlu olacağına, her zaman örnek bir Müslüman olarak hareket etmesinden dolayı başına bela gelmeyeceğine ve Allah tarafından korunacağına delalet eder.

Rüyada şeytanla savaştığını görmek sinirlenmesine ve gözyaşı dökmesine neden olacağına, rahata ereceğine ve yüzünün gülmesine vesile olacak olaylar yaşayacağına, amaçlarına ve hedeflerine kavuşmak için engel tanımayacağına inanılır.

Rüyada teröristle savaştığını görmek emrinde çok sayıda insan çalıştırılacağına, kapısına gelen bir kişiye yardım etmesi sayesinde hayır duaları alacağına, işle ilgili olarak bir sorun yaşanacağına, zahmetli bir işle uğraşmak zorunda kalınacağına, zor zamanlar geçirileceğine alamet etmektedir.

Rüyada savaşta düşmanları öldürmek elde bulunan mal ve mülkün bir kısmının elden çıkarılacağına, hiç beklemediği bir anda çok para kazanacağına, sevdiği kişilerle mutlu olacağı bir işe gireceğine yorulmaktadır.

Rüyada savaş yeri görmek hayattan maksimum düzeyde zevk alınacağına, yaşanacak tatsız bir olaydan ötürü kalp kırıklığı yaşayacağına, yapılan hatalar yüzünden iflas edileceğine rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments