Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada savaş çıkacağını duymak

Rüyada savaş çıkacağını duymak

Rüyada savaş çıkacağını duymak aile hayatında tartışmaların ve kırgınlıkların yaşanacağına, çok sıkıntılı ve çok zor döneme gireceğine, eşler arasını bozmaya çalışan bir kadının haneden uzaklaştırılacağına, halk arasında çok sevilen ve sözü dinlenen bir kişi olacağına ve iş hayatında çok iyi yerlere geleceğine, herkes tarafından sevilen ve sayılan bir kişi olacağına, üst üste birçok sorun yaşanacağına, büyük bir rahatsızlık ve endişe duyulacağına, sevilen kişiler ile aranın açılacağına ve aile bireyleri arasında ortaya çıkacak fikir ayrılığından ötürü zor günler geçirileceğine, insan sevindireceğine, çok daha zor durumların altından rahat bir şekilde çıkacağına işaret eder.

Rüyada savaş çıkacağını duymak gördüyseniz:

  • Düşüncelerinize büyük bir dirençle bağlısınız.

Rüyada savaş çıktığını duymak uzun yıllardan beri hayal ettiği ve etmediği birçok şeye sahip olacağına, özel duygular besleyeceği kişiden de duygularına karşılık alacağına, elde bulunan maddi ve manevi kaynakların kısa süre içinde tükeneceğine işaret etmektedir.

Rüyada savaş olduğunu duymak maddi sorunlarının artacağına, sağlık sorunlarının şifa bulacağına, kırgınlıkların ve kızgınlıkların kısa zamanda biteceğine, refah düzeyinin düşmesine neden olacak yollara gireceğine işarettir.

Rüyada savaş çıkacağını duymak herkesin dikkatini çekecek kadar sağlıklı olacağına, yapılması gereken bir ödemenin yapılamayacağına, herkese yardım etmek suretiyle bolca dua alınacağına tabir olunur.

Rüyada savaşı izlemek günahkar olacağı işlere gireceğine, işlerinin kötüye gitmeye başlayacağına, sıkıntıların destek verecek kişiler sayesinde çözüm bulacağına alamet etmektedir.

Rüyada kendini savaşta görmek yüksek mevkilerde işlere gireceğine, sevindirici haberler alınacağına, başarıları ve kişiliği ile adından söz ettireceğine tabir olunur.

Rüyada savaştığını görmek kişinin başında dönüp duran uğursuzluğun, kara bulutların ve melanetin dağılacağına, hayırlı günlerin geleceğine, zorlukların ve kavgaların biteceğine, en iyi işlerde çalışacaklarına, sağlıklarına zeval gelmeyeceğine delalet eder.

Rüyada su savaşı yapmak sağlıkla ilgili önemli bir adım atılacağına, çalışılan işte yaşanan bir karışıklık yüzünden uğranılan haksızlığın özür dilenerek düzeltileceğine ve sevinçli ve güzel haberler alınacağına, kalbinde kin beslemediği gibi, başkalarına yardımcı olmak konusunda çok istekli olacağına delalettir.

Rüyada savaş hazırlığı yapmak kişinin eşini el üstünde tutarak bir dediğini iki etmeyeceğine, kişinin işinden atılacağı ya da kovulacağına, hayattan aldığı zevkin ve keyfin de artmasına vesile olacağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments