Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada satılık araba görmek

Rüyada satılık araba görmek

Rüyada satılık araba görmek dertlerinden ve üzüntülerinden kurtulacağına, bir sebeple kendisini çok kötü hissedeceğine, bol kazançlı günler geçireceğine, verdiği sözleri tutacağına, hayırlı ve güzel haberler alınacağına, sıkıntı veren olayların tatlıya bağlanacağına, uzun zamandan beri çözülemeyen problemlerin nihayete erdirileceğine, gelmez sandığı güzel günlerinin geleceğine, hayatındaki fırtınaların durulacağına, hasta kimselerin iyileşme sürecine gireceklerine, geçimsizliklerin bitip, aile içinde neşeli ve keyifli günlerin başlayacağına, yaşayacağı bir gönül ilişkisi ile hayatının daha da güzelleşeceğine, vasıflı, yetenekli ve şahsiyetli kimse haline geleceğine alamet eder.

Rüyada satılık araba gördüyseniz:

  • Sizi meşgul eden bir konuyu ya başarıyla halledecek veya o konu hakkında çok güçlü hale geleceksiniz.

Rüyada satılık araba görmek parasal olarak sorunlu olacak bir iş yapılacağına, yüzünün yeniden gülmeye başlayacağına, gerçekleştirilen bir proje sayesinde çok yakında epey kazanç elde edileceğine, sağlıkla ilgili herhangi bir sorun yaşanmayacağına delalet eder.

Rüyada satılık evler görmek yapılan işlerdeki sorunların çok uzamadan ortadan kaldırılacağına, cebine giren paranın miktarının günden güne artacağına, sıkıntıların birlik ve beraberlik sayesinde aşılacağına inanılır.

Rüyada satılık eve bakmak sorunların tez zamanda ortadan kalkacağına, zor günlerin biteceğine, çok mutlu günler geçireceğine, yapacağı ortak bir iş sayesinde ömrünün sonuna kadar rahat bir hayat yaşayacağına rivayet eder.

Rüyada satılık daire görmek uzun soluklu bir çalışmanın yarıda kesileceğine ya da askıya alınmak zorunda kalınacağına, gayrimenkul sektörüne adım atılacağına, başarısının düşmesi nedeniyle kazancının da düşeceğine yorulur.

Rüyada satılık ev görmek maddi olarak büyük getirisi olacağına, bir sebeple işlerini daha kontrollü ve getireceği ve götüreceği şeyleri hesaplayarak gerçekleştireceğine, zor geçen bir yılın ardından büyük başarılar ve kazançlarla dolu bir döneme girileceğine rivayet eder.

Rüyada evi satılığa çıkarmak yaşanan bir hastalık varsa eğer şifa bulunacağına, çok büyük zarar ettiği için insanların kendisine borç vermeyeceklerine ve uzun zamandan beri yaptığı işi, içinde olduğu borçlar yüzünden kaybetme sınırına geleceğine, büyük ve önemli yatırımlar yapacağına rivayet eder.

Rüyada satılık bina görmek kendisi gibi iyi niyetli insanlarla karşılaşacağına, umutsuzluğa düşeceğine, yapılan hatanın düzeltilmesi için çok uğraşılmasına rağmen bir türlü düzelmeyeceğine ve çok büyük maddi zararlara uğranacağına delalet etmektedir.

Rüyada satılık ilanı vermek telaşlı günler yaşansa da kişinin keyfinin yerinde olacağına, büyük bir kazanca sahip olacağına, yükseleceğine, istediği noktaya gelerek, olmayı hedeflediği makama da oturacağına alamet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments