Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada satılık evler görmek

Rüyada satılık evler görmek

Rüyada satılık evler görmek insanların hayır dualarını alacağına, hayırlı bir birlikteliğin adımlarının atılacağına, elinin şimdiye kadar hiç görmediği kadar para göreceğine ve malının da aynı oranda artacağına, giden birinin geri döneceğine, melanetli olayların arka arkaya geleceğine, nimetten ve paradan yana da bolluk yaşayacağına, korkularından, hastalıklarından, kendisini kötü hissettiren olumsuz duygu ve düşüncelerinden arınacağına, evinde bereketin eksik olmayacağına yorulmaktadır.

Rüyada satılık evler gördüyseniz:

  • Belli bir işe kalkışmak, belli bir hedefe ulaşmak veya zorlu bir konunun altından kalkmak istiyorsanız elinizden gelenin en iyisini ortaya koymalısınız.

Rüyada evi satılığa çıkarmak güvendiği, sevdiği ve inandığı kişilerle karşı karşıya kalacağına, huzurunu, mutluluğunu, ağız tadını ve keyfini yitireceğine, yapılan hataların yakında telafi edileceğine, iş hayatında uğranılan zararlardan ötürü alınan borçların dostlar ile elbirliği yapılarak ödeneceğine ve uzun süreden beri görüşülemeyen bir akraba ile görüşme imkânının bulunacağına, iyi geçineceğine, sevgisinin ve saygısının bir ömür boyu süreceğine ve aile saadetinin hep ilk günkü gibi taze kalacağına alamet eder.

Rüyada satılık ev gezmek patron koltuğuna yükseleceğine, önemli işlere imza atacağına, yaşama sevincini ve güzel günlere olan inancını yitireceğine, vereceği tüm uğraşlara rağmen bu zararları bir türlü kapatamayacağına işaret etmektedir.

Rüyada satılık evler görmek eşler arasında günden güne daha büyük kavgalar yaşanacağına, hayatının kolaylaşacağına, sevilen bir kişinin kısa süre önce bozulan sağlık durumuyla ilgili olumlu haberler alınacağına alamet etmektedir.

Rüyada satılık ev almak daha fazla gelir sahibi olunacağına, bolluk ve berekete kavuşulacağına, ticaret hayatıyla ilgili yapılan planların hayır getireceğine, paradan ve maldan yana sıkıntı yaşamayacağına, hiç ummadığınız bir acı ile karşılacağınıza delalet eder.

Rüyada satılık ev görmek sıkıntılı bir geleceğe sahip olacağına, yaşanan tartışmaların tatlıya bağlanacağına, rüyayı gören kişinin artık kaderinin yüzüne güleceğine, yaşamının kendi istediği şekilde ilerlemeye başlayacağına yorulmaktadır.

Rüyada satılık eve bakmak içine düşeceği sıkıntı nedeni ile kafasının karışacağına ve rüyayı gören kişinin bir türlü ne yapmaya karar veremeyeceğine, kazancındaki verimliliğin artacağına, daha müreffeh zamanlar geçirileceğine delalettir.

Rüyada satılık dükkan görmek kendisini çok zor durumlarda bulacağına, hayatının kolaylaşacağına ve yüzünün güleceğine, sevdiği kişiler ile mutlu olacağı bazı çalışmalar gerçekleştireceğine, çok hayırlı ve kazançlı bir projeye gireceğine, bu sayede sıkıntı yaşadığı bazı durumları yakında ortadan kaldıracağına delalet eder.

Rüyada satılık bina görmek hayal kırıklıklarını ve gönül yaralarının yavaş yavaş unutacağına, zenginliği ve bolluğu yakalayacağına, bekarlar için hayalini kurdukları gibi bir kısmetle evlilik gerçekleştireceklerine, tersliklerin yoluna gireceğine yorulmaktadır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments