Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada çalınan malı geri almak

Rüyada çalınan malı geri almak

Rüyada çalınan malı geri almak zor zamanların geride kalacağına, başın sıkıştığı bir anda çok sevilen ve değer verilen bir arkadaştan gelecek yardımla sorunun çözüleceğine, tez zamanda duyulacak hayırlı bir habere, tüm keyfinin kaçacağına, özellikle ailesine daha çok vakit ayırıp, sevdiği kişilere karşı duygularını çok daha açık şekilde dile getireceğine, sevdiği kişilerle mutlu olacağı bir işe gireceğine, insanlar tarafından takdir edileceğine, borçların kolaylıkla kapanacağına, ekmek teknesi olan işinin de her zaman çalışır halde olacağına işaret eder.

Rüyada çalınan malı geri almak gördüyseniz:

  • Aklınızı kullanmanız veya anlamadığınız yerlerde anlamadığınızı söylemeniz size verilen değeri arttırabilir.

Rüyada çalınan malı geri almak geniş bir ev satın alacağına, ailesini de maddi olarak rahat ettireceğine, büyük kazanç getirecek işlere girileceğine, hayallerini ve hedeflerini gerçekleştirmek için attığı adımların amacına ulaşmayacağına yorulur.

Rüyada satılan malı geri almak kişinin hayatını düzenlemek için bu kimselerden sonuna kadar faydalanacağına, bir bebek sahibi olunacağına ya da evlilik konusunda bir adım atılacağına ve büyük bir huzura erileceğine, endişe duyulan durumlarda destek almak için başvurulan kişilerden destek alınamayacağına delalettir.

Rüyada malı çalınmak tutuklu olan kimselerin ise beraat alıp özgürlüğüne kavuşacağına, işinin gücünün de rast gideceğine, maddi ve manevi olarak epey gelişme yaşanacağına yorulmaktadır.

Rüyada malların çalındığını görmek dostlardan zarar görüleceğine, böylece çıkabilecek problemleri kısmen de olsa bertaraf edeceğine, uzun bir hayat yaşayacağına alamet eder.

Rüyada malın çalındığını görmek elinin darlıktan kurtulacağına, işlerinin tam da istediği şekilde ilerleyeceğine, uğranılan bir ihanetten ötürü kırgınlık yaşanan biri ile yolların ayrılacağına, rahat bir hayata adım atılacağına, sorunların çözüm bulacağına ve çözümsüz gibi duran bir işin çözüleceğine, eksikliklerini kapatıp, hatalarını telafi etme yoluna gideceğine tabir olunur.

Rüyada malının çalınmasını görmek kendisini daha iyi bir çevreye sokacağına, yardım istenen bir kişiden bir türlü cevap alınamayacağına, hem çok mutlu olacağına hem de etrafındaki insanları çok mutlu edeceğine tabir olunur.

Rüyada bir malının çalındığını görmek başarısızlığa düşüleceğine, maddi zararın büyük olacağına, asık yüzlerin güleceğine ve fakir fukaranın doyacağına, günahtan, ayıptan, fenalıktan, kötülükten, art niyetten, haramdan ve zinadan uzak duracağına delalet eder.

Rüyada malın çalınması görmek anne baba hayır duaları sayesinde sevilen bir kişi ile hayatın birleştirileceğine, elde bulunan güzel şeylerin zarar göreceğine, ortaya çıkan sorunların saklanamayacak kadar büyüyeceğine işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments