Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada güzel ev satın almak

Rüyada güzel ev satın almak

Rüyada güzel ev satın almak çalışma hayatında çok başarılı olarak çok para kazanılacağına, kısa süre içinde kendisine çok uygun ve kazançlı işlere gireceğine, büyük atılımlar gerçekleştirilen bir dönemde epey sıkıntı çekileceğine, çok saygıdeğer biri olmasına rağmen verilen çabayla unvanının kirleneceğine, tövbelerinin ve dualarının da kabul olacağına, işinden çıkarılacağına, büyük bir istek ve sevinçle girdiği işten büyük bir zarara uğrayarak çıkacağına, sorunların ve sıkıntıların daha fazla büyümesine engel olacağına inanılır.

Rüyada güzel ev satın almak gördüyseniz:

  • İş hayatınızı ilgilendiren konularda daha yaratıcı olmanız da fayda var.

Rüyada güzel bir ev satın almak arkadaşları ve dostları arasında konuşulmuş bir konu hakkında çok hayırlı ve büyük bir sürprizle karşılaşacağına ve aile hayatında ters giden şeylerin düzeleceğine, rızkının azalacağına ve çok zor günler geçireceğine, yakın bir zaman içinde kendisini kötü bulacağı bir işe gireceğine işaret etmektedir.

Rüyada güzel ev satın almak daha önce hiç başa gelmeyen olaylarla karşılaşılacağına, hayırsız olaylar yaşayacağına, fırsatların gün geçtikçe daha da artacağına tabir olunur.

Rüyada ev satın almak istemek sorunların gelen kazançla birlikte sona ereceğine, güç sahibi bir kişi ile rakip olunacağına ve uzunca bir süre boyunca bu kişinin yapacağı ayak oyunlarına direnileceğine, bolluk ve bereket dolu günler yaşanacağına, kırgınlıkların sona ereceğine işaret eder.

Rüyada satılan evi geri almak çok büyük çalışmalar yapıp kazanç elde etmek için çok iyi yollara girileceğine, eğer bu şekilde devam edilir ve ortaya konmuş olan planlar aynı şekilde uygulanırsa çok güzel olaylar ile karşılaşılacağına, etrafındaki kişilerin edepli ve görgülü kimseler olacağına, daima ona hürmet göstereceğine alamet eder.

Rüyada deniz kenarında ev satın almak açların doyacağına, kimsenin arkasından gıybet etmeyeceğine ve hiç kimseye iftira atmayacağına, kırılan kalplerin tekrar barışacağına rivayet eder.

Rüyada büyük bir ev satın almak çok büyük kazanç elde edileceğine, sorunların kısa bir zaman içinde çözüleceğine, bazı aile bireyleri ile birlikte çok hayırlı bir işe girileceğine ve rakiplerin üzülmesini sağlayacak bir adım atılacağına, kısa zamanda çok iyi işlere imza atacağına, alın teri ve tırnaklarıyla kazandığı parayı sevdikleri ile afiyet içinde yiyeceğine yorulur.

Rüyada ev satıldığını görmek dikkat çekeceğine ve bu sayede iş dünyasında kısmetlerinin çoğalacağına, bir sebeple aile büyüklerinden birinin kalbinin kırılacağına ve bu sebeple kişinin kendisini bir türlü affetmeyeceğine, hiç para sıkıntısı da yaşamayacağına yorulur.

Rüyada eski bir ev satın almak elinde bulunan imkânlar sayesinde kendisini çok seven bir kişi için yakın zaman içinde büyük bir sürpriz yapacağına, evliliklerde de sudan bahanelerle çıkacak tartışmalara ve kişinin sinirlerine hakim olmakta zorlanacağı bir süreç yaşayacağına, bekarlar için hayalini kurdukları gibi bir kısmetle evlilik gerçekleştireceklerine, tersliklerin yoluna gireceğine delalet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments