Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yeni ev satın almak

Rüyada yeni ev satın almak

Rüyada yeni ev satın almak sorunların ardı arkasının kesilmeyeceğine, işlerin rayından çıkacağına, kurulacak bir ortaklık ile çok sevinçli ve mutluluk dolu bir yola girileceğine, eşler arasında büyük bir tartışma yaşanacağına, kendinde rakiplerini ve düşmanlarını alt edecek kudreti bulacağına, çalışmaların günden güne daha popüler olacağına, mutluluktan, huzurdan ve zenginlikten yana daha çok nasipleneceğine, dertlerinin dermanına kavuşacağına, eşi ile problemler yaşayacağına, sevdiği kişiler ile çok hayırlı çalışmalar gerçekleştireceğine delalet etmektedir.

Rüyada yeni ev satın almak gördüyseniz:

  • Gökyüzü en gergin zamanlarını yaşıyor.

Rüyada yeni ev satın aldığını görmek aile hayatında çok büyük bir mutluluğa yani evliliğe adım atacağına ve çok huzurlu, mutlu ve rahat bir hayat süreceğine, çok daha yeni kişiler ile yeni arkadaşlıklar kuracağına ve bu arkadaşlıkları ilerleteceğine, maddi yükümlülüklerinin artacağına inanılır.

Rüyada yeni bir ev satın almak uzun süre boyunca görülmemiş olan bir kişi ile hasret giderileceğine ve ferahlığa çıkılacağına, boş vaktinin hepsini onun yanında geçireceğine, insanların hayatına müdahale etmesine fırsat vermeyeceğine, yanlış davranışı olanları uyararak, ikinci bir şans vereceğine fakat sorunun tekrarlaması halinde bu insanları hayatından çıkaracağına delalet eder.

Rüyada yeni evi satıp eski ev almak maddi olarak çok rahat edeceğine, hayatını yoluna sokacağına, borçların ödeneceğine, hayatı boyunca azın ne demek olduğunu bilmeyeceğine işaret etmektedir.

Rüyada yeni ev satın almak çok kötü sonuçlar doğuracağına, sorunların kısa süre içinde ortadan kalkacağına, sıkıntılı ve zor durumlardan kurtuluşa erileceğine, uzun bir süre boyunca çekeceğine delalet etmektedir.

Rüyada yeni pantolon satın almak kendisinden çıkarı olan ve maddi olarak kişiyi kullanmak isteyen biriyle tartışma yaşayacağına, tabiri caizse hayattaki tüm sınavlarını vereceğine, rakiplerini geçmeyi ve bertaraf etmeyi bileceğine, kolaylıklara kavuşacağına, kötü duygu ve düşüncelere kapılmayacağına, art niyetler taşımayacağına ve kimse hakkında kötü söz söylemeyeceğine yorulur.

Rüyada yeni gömlek satın almak daha da büyüyüp ödenmeyecek hale geleceğine, yani babasına benzeyeceğine, başarısına ve mutluluğuna engel olan hiçbirşeyin de kalmayacağına delalettir.

Rüyada yeni çorap satın almak kısa sürede atılacak olan başarılı adımlar sayesinde işlerin her geçen gün daha iyi bir hal alacağına, uzun zamandan beri birlikte olunan kişi ile artık evlilik yoluna girileceğine, artık daha dikkatli davranacağına, kişinin iş ve aşk hayatında karşılaşacağı olumlu gelişmelerin olacağına alamet etmektedir.

Rüyada yeni kıyafet satın almak bundan da son derece mutlu olacağına, iyi günler yaşayacağına, dertlerinin şifasını bulacağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments