Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ayakkabının yırtık olduğunu görmek

Rüyada ayakkabının yırtık olduğunu görmek

Rüyada ayakkabının yırtık olduğunu görmek eski sosyal hayatın dışında kalınacağına, ele geçen kazancın yetersiz kalacağına, hakkında çıkarılacak dedikodu yüzünden kendisini çok kötü hissedeceğine, yapacağı hatalar yüzünden canının sıkılacağına, iş dünyasındaki yerin zaman içinde kaybedileceğine, ekonomik olarak zayıflayacağına, bazı şeylerin ortaya çıkacağına, başına tekin olmayan olayların geleceğine, zarar edilen işlerin kısa zaman içinde çözüme kavuşacağına işarettir.

Rüyada ayakkabının yırtık olduğunu gördüyseniz:

  • Kalbinizin sesini dinlemeniz karşılaşacağınız kişileri etkilemenizi sağlayabilir.

Rüyada kendi ayakkabısını yırtık görmek yeni işler yapma imkanı elde edeceğine, maddi ve manevi açıdan çok büyük zararlara uğranacağına, çok üzüntülü ve sıkıntılı durumların ortadan kalkacağına işaret eder.

Rüyada ayakkabısını yırtık görmek sevdiği bir arkadaşla büyük bir iş ortaklığı kuracağına, beklenmedik bir yerden büyük parasal destek geleceğine, aynı zamanda yaptığı işlerde çok yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, özellikle kendisine yakın hissettiği bir kişiye kendi özel hayatı hakkında son derece özel bir sırrı anlatacağına delalet eder.

Rüyada yeni yırtık ayakkabı görmek çareyi başka yerlerde arayacağına, kurtulmak için bazı yollar deneneceğine,  parasal sorunların sürmesi ve durumların kötüye gitmesinden ötürü borcun ödenemeyeceğine ve bu yüzden maddi açıdan büyük parasal sıkıntıya girileceğine ancak bu durum yüzünden istenmeyen yollara sapılacağına, rahat bir işe girileceğine, sanatla igili olarak bazı çalışmalar yapılacağına rivayet eder.

Rüyada başkasının ayağında yırtık ayakkabı görmek dikkat çekeceğine, ön planda kalmayı sağlayacağına, kişinin hayal kırıklığı yaşayacağına, aile bireylerinden birinin evlilik yolunda adım atacağına, yakın bir zamanda çok ses getirecek bir işe gireceğine yorulmaktadır.

Rüyada ayağında yırtık ayakkabı görmek şansının ve kısmetinin kendisini hiç bırakmayacağına, sevdiği kişilerden alacağı destekler ve kendisini moral olarak çok iyi bir durumda tutması sayesinde toparlanacağına, zor durumların el birliği ile aşılacağına tabir olunur.

Rüyada yırtık siyah ayakkabı görmek umutlarının tazeleneceğine, atılacak adımlar sayesinde herkes tarafından tanınan bir kişi olunacağına, üzüntülü günlerin  sona ereceğine işaret eder.

Rüyada ayakkabılarını yırtık görmek kardeşlerden birinin sağlık sorunlarıyla boğuşacağına, uzun bir zaman çekilen sıkıntıların daha devam edeceğine, uzun zamandan beri hayal ettiği şeylere çok kısa sürede kavuşacağına, rahatsızlık yaratacak bir işe girileceğine, bu iş yüzünden bir sağlık sorunu yaşanacağına işarettir.

Rüyada siyah yırtık ayakkabı görmek haneye bolluk ve bereket dolacağına, yalnız kalmak isteyeceğine, arkadaşına söylediği bir sırrın açığa çıkması yüzünden bazı kimselerle arasında kırgınlıklar yaşanacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments