Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kendi ayakkabısını yırtık görmek

Rüyada kendi ayakkabısını yırtık görmek

Rüyada kendi ayakkabısını yırtık görmek büyük tartışmaların yapılacağına, kalp kırıklıklarının yaşanacağına ve kötü sözlerin işitileceğine, yaptığı hatalardan ders alması ve aynı hataları tekrar yapmaması gerektiğine, karşısına çıkan fırsatları çok daha dikkatli bir şekilde değerlendirmesi gerektiğine ve yakında daha zor günler yaşayacağına, nurtopu gibi bir evlada sahip olacağına, yaptığı iş ile başarılı olacağına ve hayatını garanti altına alacağına, kalp kırıklığı olacağına, aile büyüklerinden birinin kaybedileceğine, çok zor ve sorunlu zamanlar yaşayacağına, kişinin en lüks evlere, arabalara ve topraklara sahip olacağına, ferahlık veren sözler duymaya rivayet etmektedir.

Rüyada kendi ayakkabısını yırtık gördüyseniz:

  • Değerinizin farkına varmalısınız.

Rüyada yeni yırtık ayakkabı görmek çalışmalarının bilim çevresi tarafından kabul göreceğine ve eline aldığı tüm işlerde büyük başarı kazanacağına, ortaya konacak çalışmalar sayesinde çok iyi yerlere gelineceğine, hiç beklemediği bir anda çok büyük miktarda bir paranın eline geçeceğine rivayet eder.

Rüyada yırtık beyaz ayakkabı görmek rahat edileceğine, iş ve aile hayatında saygınlık kazanacağına, rahatlayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada başkasının ayağında yırtık ayakkabı görmek sevdiği kişiler ile sürekli vakit geçireceğine, şansının ve kaderinin tabiri caizse hep el ele yürüyeceğine, insanlarla sıcak ilişkiler içerisinde olacağına, kendisi için çok yardım etmiş ve hala yardım  eden birisine bir sürpriz yapılacağına ve bu sayede mutu edileceğine rivayet eder.

Rüyada yırtık erkek ayakkabısı görmek çektiği zahmetten ve çileden kurtulmasına vesile olacak oluşumların ve girişimlerin içinde yer alma şansına sahip olacağına, kişinin böylece rızkının genişleyeceğine, sahip olacağı zenginlik sayesinde çok büyük bir huzura kavuşacağına, bunun için çok uğraşacağına fakat yine de bir yol kat edemeyeceğine delalet eder.

Rüyada yırtık ayakkabı dikmek bolluk ve bereket içinde olacağına, huzurunun ve neşesinin de yerine geleceğine, çok büyük zorluklar çekeceğine, işlerinde çok sıkıntı yaşayacağına tabir olunur.

Rüyada ayakkabının altını yırtık görmek maddi açıdan borçların ödeneceğine, kazanılan paranın artacağına, yaşanan sıkıntıların ortadan kaldırılması için borç alınacağına ancak bu borçların bir türlü ödenemeyeceğine, iş ve kazanç kaybına uğrayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada ayağında yırtık ayakkabı görmek imkânlarının azalacağına, çevresi tarafından güvenilen biri olarak anılacağına, bolluk içinde yaşayacağına işaret eder.

Rüyada önü yırtık ayakkabı görmek ancak daha sonra bu kararı düzelteceğine, bazı büyük kişilerden elinde bulunan iş için çeşitli teklifler alacağına, insanların içinde güzel bir mevkiye sahip olacağına, hayatının başarılarla dolacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments