Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yeni yırtık ayakkabı görmek

Rüyada yeni yırtık ayakkabı görmek

Rüyada yeni yırtık ayakkabı görmek zahmet verici bir işin kısa zamanda düzeltileceğine, kötü kişilerin yenilgiye uğratılacağına, rüya sahibinin kendisini aklama imkanı bulacağına, umutlarına, hayallerine kavuşacağına, muradına ereceğine, yeni mekânlara gireceğine ve yeni işlere atılacağına, çok büyük fırsatların ele geçeceğine, sıkıntılı ve yorucu bir döneme gireceğine, ticaret dünyasında çok sevilen kimse haline geleceğine ve bu sayede çevresinin de hep kalabalık olacağına işaret eder.

Rüyada yeni yırtık ayakkabı gördüyseniz:

  • Sonu ne olursa olsun, her anlamda risk almaya hazır görünüyorsunuz.

Rüyada yeni yırtık ayakkabı görmek çalıştığı işyerinin üst yöneticileri tarafından çok iyi bir mevkiye getirileceğine ve bu sayede daha üst mevkilere çıkma şansı yakalayacağına, mallarının ve parasının üstüne ekleyeceğine, para hesabı yapmadan harcama yapmanın rahatlığına kavuşacağına, birikim yapacağına alamet etmektedir.

Rüyada yeni yırtık pantolon görmek aile saadetini de hiçe sayarak hareket edeceğine, yalan söyleyeceğine ve bu tip durumlar yüzünden iş konusunda da büyük sıkıntılar yaşayacağına, hedeflerine yürürken kendisinden emin şekilde hareket edeceğine, emeklerin boşa gitmeyeceğine alamet etmektedir.

Rüyada kırmızı yırtık ayakkabı görmek sevdiği kişiler ile arasını bozan insanlara hadlerini bildireceğine ve yaşadığı sıkıntıları yavaş yavaş ortadan kaldıracağına, kısmetlerinin hiç eksilmeyeceğine, hem de para kaybettireceğine yorulmaktadır.

Rüyada eski yırtık ayakkabı görmek yaptığı hayırların ve sevapların da amacına ulaşacağına, kendisini iyi hissedeceğine, kazancının artacağına, keyifli ve neşeli bir kimse yapacağına rivayet eder.

Rüyada ayakkabını yırtık görmek hayırlı ve güzel kısmetler ile karşılaşacağına, çok güzel çalışmalar yapacağına, aile hayatında çok güzel ve hayırlı haberler alacağına ve çok mutlu ve huzurlu bir hayat süreceğine, kısa süre içinde çok üzüleceği bir olay yaşayacağına, hep iyi, vicdanlı ve merhametli kimselere denk geleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada burnu yırtık ayakkabı görmek yaptığı işlerin her zaman hayırlı ve mutlu sonla biteceğine, daha fazla kazanç ve daha fazla rızık elde edeceğine, işlerinin her zaman yolunda gideceğine inanılır.

Rüyada tabanı yırtık ayakkabı görmek kazancın artacağına, kısa süre içinde korkuların ve endişelerin sona ereceğine, kırılan kalplerin tekrar barışacağına, hükmünün geçmeyeceğine delalettir.

Rüyada yırtık ayakkabı giymek hep dinç ve genç kalacağına, hiçkimsenin cesaret edemediği ya da yapılmaz dediği işlerin kolay bir şekilde yapılacağına, hayallerinin kısa süre içinde gerçekleşeceğine işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments