Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yeşil sarmaşık görmek

Rüyada yeşil sarmaşık görmek

Rüyada yeşil sarmaşık görmek sıkıntıların ve dertlerin başgöstereceğine, iş dünyasında kaybedilen prestijin geri kazanılacağına ve hayırlı günler görüleceğine, bunun kendisi için büyük şans olacağına, bu kişinin hayatına dâhil olması sayesinde artık tüm işlerinin daha rahat hallolacağına, yaşamının ve ticaretinin de daha kolay hale geleceğine, ekonomik durumunun her geçen gün çok daha iyiye gideceğine, sıkıntıların biteceğine, eğitimle ilgili olarak büyük bir adım atılacağına, bir sebeple sorunlarla direkt muhatap olmak zorunda kalınacağına, iş dünyasındaki yerin zaman içinde kaybedileceğine, borcunuz varsa borcunuzdan kurtulacağınıza, çok üzücü ve geri dönüşü olmayan hatalar yapılmasına sebep olacağına delalettir.

Rüyada yeşil sarmaşık gördüyseniz:

  • Yanlız bunu fazla ciddiye alarak ek sorumluluklar yüklenmemelisiniz.

Rüyada yeşil sarmaşık görmek maddi zarar edeceğine, başarı kaydedeceğine, hayatındaki zorlukların, olumsuzlukların ve aksiliklerin ortadan kalkacağına rivayet eder.

Rüyada sarmaşık dikmek sevdikleri ile birlikte olacağına, çok büyük bir istek duyduğu ve hayalini kurduğu şeyleri yakın bir zamanda gerçekleştireceğine ve bu sayede çok huzurlu bir kişi olacağına, mesleğindeki statüsünün de artacağına inanılır.

Rüyada dikenli sarmaşık görmek el attığı işlerde çok iyi yerlere geleceğine ve bu sayede çok daha üstün olacağına, her zorluğu kolaylıkla yenebileceğine, sorunlar karşısında sağduyulu davranarak karlı çıkacağına, sağlıklı bir kişi olmaya işaret eder.

Rüyada sarmaşık budamak insanlara olan güvenini kaybedeceğine, işlerin sarpa saracağına, yakınlık duyulan bir kişiden ihanet görüleceğine, girdiği bazı projelerde hakkının yeneceğine rivayet etmektedir.

Rüyada sarmaşık yemek çekemeyenlerin de çoğalacağına, çok güzel ve hayırlı adımlar atılacağına, hayali kurulan çalışmalara ve projelere bu sayede kavuşulacağına, iş konusunda kısmetin açılacağına, ferahlığa çıkılacağına, elde edilen kazancın günden güne daha da fazla artacağına, yeni bir yol çizileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada sarmaşık otu görmek konforunun ve lüksünün de baki kalacağına, eskiden olduğu gibi iyi haline gelebilmek için elinden gelen çabayı göstereceğine, sabit olan işinin ve gelirinin elinden gideceğine rivayet etmektedir.

Rüyada sarmaşık gül görmek hayatını güzelleştirecek, kolaylaştıracak, ve elini bollaştıracak hayırlı menfaatlere kavuşacağına, ekmek bulamayacağına, arkadaşlarının, akrabalarının, eşinin ve çocuklarının kendisi için makbul ve hayırlı kimseler olacağına işaret etmektedir.

Rüyada sarmaşık toplamak herhangi bir sorun ile karşılaşmayacağına ve huzurlu ve refah içinde bir hayat süreceğine, hayatının güllük gülistanlık olacağına, çok büyük çalışmalar gerçekleştireceğine, çok büyük kazançlar elde edeceğine, başarılı bir insan olacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments