Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sarmaşığa tırmanmak

Rüyada sarmaşığa tırmanmak

Rüyada sarmaşığa tırmanmak Allah’ın kendisine çocuklarının mürüvvetini ve onların çocuklarının olduğunu görme şansını sunacağına, sıkıntılardan yana çok güzel olayların yaşanacağına, iflas edeceğine, işsiz ve ekmeksiz kalacağına, çok büyük kazançlar getireceğine, maddi ve manevi sorunların hiçbir zarar bırakmadan ortadan kalkacağına, yeni çalışmalara ve projelere imza atacağına, ters giden durumların düzeleceğine, kazandığı paralar ile yeni bir işe gireceğine, ileride yapılacak çalışmalar için deneyim kazanılacağına ve çok iyi yerlere gelineceğine işaret etmektedir.

Rüyada sarmaşığa tırmanmak gördüyseniz:

  • İş hayatınızı veya kariyerinizi ilgilendiren konularda olumlu gelişmeler yaşanabilir, olumlu duyumlar alabilirsiniz.

Rüyada sarmaşığa tırmanmak kötü niyetli kişilerle pazarlığa oturulacağına, bütün emeklerin heba olacağına ve eğitimle ilgili olarak yapılan yatırımların zarar getireceğine, yaşadığı zor günlerin biteceğine, çektiği çilenin unutulmasını sağlayacak kadar rahatının ve huzurunun yerinde olacağına, çok büyük mutluluklar ve sevinçler yaşayacağına işarettir.

Rüyada evde sarmaşık görmek bulunduğu mevkide yükseleceğine, eski küskünlüklerin giderilerek geleceğe pozitif bir şekilde bakılacağına, hiçbir hevesinin yarım kalmayacağına delalet eder.

Rüyada sarmaşık ağacı görmek ancak daha sonara rüyayı gören kişinin bu kişileri ortaya çıkartacağına, yanlış bir karar vereceği için  eline geçen fırsatları kaçıracağına, içinde bulunduğu sıkıntılı durumlardan tamamen kurtulacağına delalet eder.

Rüyada sarmaşık dikmek onun aracılığıyla rahat yüzü göreceğine ve ferah düzeyinin de artacağına, kaderinin ve şansının yüzüne güleceğine, bolluk ve bereket içinde geçeceğine tabir olunur.

Rüyada zehirli sarmaşık görmek zorlukların ve sıkıntıların ortadan kalkacağına, eline geçen kazancı kendi işini kurmak için kullanacağına, çok mutlu olacağı ve kendisini çok iyi hissedeceği bir döneme gireceğine, çok mutlu ve huzurlu bir kişi olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada sarmaşık görmek çok büyük atılımlar gerçekleştireceğine, yapacağı işlerde çok büyük bilgi ve deneyim sahibi olarak çok rahat bir şekilde birçok projenin altından kalkacağına, vaaz ve nasihate, sağlık sorunlarının artacağına delalet etmektedir.

Rüyada duvarda sarmaşık görmek uzun vadede yarar sağlayacak bir işe gireceğine, epey bir süreden beri inişli çıkışlı seyreden işlerin düzene gireceğine, rızkının kesileceğine, güzel günlerinin geride kalacağına tabir olunur.

Rüyada sarmaşık otu görmek yeni bir işe girilerek yeni bir hayat kurulacağına, çok daha mutlu olunacağına, sorunların kısa zaman içinde biteceğine, kısa zaman içinde büyük kazançlar elde edilmesine vesile olacak bazı işlere girileceğine, bu sayede yaşanan kötü durumların ve problemlerin hiçbir zarara yol açmadan en kısa zamanda ortadan kalkacağına, darlığa düşmeyeceğine, alım zorluğu yaşamayacağına işaret etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments