Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada üzüm sarması görmek

Rüyada üzüm sarması görmek

Rüyada üzüm sarması görmek sık sık onların kavgalarını yatıştırmak için orta yolu bulmak isteyeceğine fakat kimseye yaranamayacağına, geleceğine düşünerek atacağı adımlarda da istediği sonucu alacağına, her şeyin yolunda gideceğine, kazancın artacağına, hayırsız bir kişi yüzünden akrabalardan biri ile ters düşüleceğine ve verilen sözlerin tutulmaması yüzünden eldeki işten olunacağına, hem iyi gününde hem de kötü gününde koşup geleceklerine ve onlar tarafından kendisine laf söyletmeyecek kadar sevileceğine, çok zor günler geçirileceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına ve üzüntü duyduğu olayları kısa bir zaman içinde çözeceğine, iş konusunda sürekli yardım edeceğine, bildiklerini ve deneyimlerini onunla paylaşacağına işarettir.

Rüyada üzüm sarması gördüyseniz:

  • Başkalarının istekleriyle uğraşırken kendinizinkileri unutabilirsiniz.

Rüyada üzüm sarması görmek zararlı bir alışkanlığın terkedileceğine, yeni bir eve taşınılacağına, güzel bir birlikteliğe başlanacağına, açların doyacağına, yetimlerin ve öksüzlerin güleceğine delalettir.

Rüyada sarma dağıtmak işleri yoluna koymak ve sorunlu durumu toparlamak için çok çaba göstereceğine, kısmetinin kendinden yana olacağına, yüzünün güleceğine, kendisine hayır getirmeyecek işlere gireceğine tabir olunur.

Rüyada yaprak sarması görmek çok büyük kısmetler kazanacağına, sorunlu bir şekilde başlayan işlerin yoluna girip çok büyük miktarlarda para kazandırmaya başlayacağına, başarıların ardının arkasının kesilmeyeceğine, zararlı alışkanlıklardan uzaklaşılacağına rivayet eder.

Rüyada sevgiliyle sarmaş dolaş olmak iş hayatında türlü sıkıntılara düşüleceğine, işlerin yoluna gireceğine, hayırlı haberler alınacağına, hayırlı yollar keşfedeceğine rivayet eder.

Rüyada beyaz lahana sarması yemek sinir bozucu ve rüya sahibinin rahatsız olmasına sebep olacak olayların yaşanacağına, zinaya ve yasak olana uzak duracağına, kazancının sağlam ve sabit olacağına işarettir.

Rüyada sarma görmek rakipleri tarafından her zaman kıskanılacağına, her türlü kötülükten uzakdurulacağına, endişe, üzüntü ve sıkıntılarının sona ereceğine, yaşanan tartışmaların tatlıya bağlanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada sarma yaptığını görmek hem kendisi için hem insanlar için çok büyük fedakârlıklar yapacağına, yakın çevresinden ve komşularından ilgi ve şefkat göreceğine, bilge ve kudretli kimselerle karşılaşılacağına rivayet eder.

Rüyada sarma yapmak sorunların ve sıkıntıların aşılacağına, bekarsa kalbini çalacak biriyle tanışacağına, eşine değerli hediyeler alacağına ve onu mutlu etmek için her türlü fedakarlığı göstereceğine yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments