Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sarma sigara görmek

Rüyada sarma sigara görmek

Rüyada sarma sigara görmek huzuru kaçıran durumların ortadan kalkacağına, ailesi içinde yaşanan tartışmaların ve kavgaların sona ereceğine ve geç de olsa çok huzurlu ve rahat bir hayata geçiş yapılacağına, adının fesada karışacağına bu nedenle de toplumdaki tüm saygınlığını yitireceğine, güvendiği insanların gerçek yüzlerini göreceğine ve içine kapanacağına, birçok konuda tecrübe sahibi bir kişi ile birlikte yola çıkacağına, iş hayatında büyük zararlara uğrayacağına, aile hayatında günden güne daha çok sıkıntı çekeceğine, yüzünün de güleceğine, birçok kişinin dikkatini çekeceğine ve bu sayede birbiri üstüne iş teklifi alacağına yorulur.

Rüyada sarma sigara gördüyseniz:

  • Finansal, hukuki veya resmi kurumlarla ilgili işlerinizde dikkatli olmalısınız.

Rüyada sarma sigara içmek huzurunun ve sıhhatinin yerinde kalacağına, problemlerinden ve sıkıntılarından kurtulacağına ve hayallerine kavuşup mutluluk ve huzur içinde bir hayat süreceğine, maddi olarak çok büyük bir ferahlık yaşayacağına işaret eder.

Rüyada sarma sigara görmek çok üzüntülü olaylar içinde kalacağına, borçlanılacağına, hayatında çok güzel değişimlerin  ve gelişmelerin yaşanacağına yorulmaktadır.

Rüyada bir erkekle sarmaş dolaş olmak epey büyük bir rahatlık yaşayacağına, hakkı olanlara kavuşacağına, emeklerine karşılık hayal ettiklerine ulaşacağına, geçim derdi çekmeyeceğine, haksızlığa sebep olan bir kişi ile konuşulacağına, arabuluculuk yapılacağına ve dört duvar arasında kalması istenen bir olayla ilgili ağzı pek sıkı olmayan bir kişinin kulağının çekileceğine rivayet eder.

Rüyada lahana sarma görmek ancak daha sonra yakın bir arkadaştan alınacak destek sayesinde zorlukların aşılacağına, tüm yaşamını bir amaca bağlayacağına ve her zaman akıl yoluyla hareket edeceğine, amaçlarına ve hedeflerine kavuşmak için engel tanımayacağına inanılır.

Rüyada yeşil yaprak sarması yemek aldığı dersler neticesinde bundan sonraki hayatında daha iyi bir mümin olarak, günahtan kaçınarak yaşayacağına, rüyayı gören kişinin o kimseye karşı içine kurt düşeceğine ve kafasında bazı soru işaretleri uyanacağına, sağlık sorunları yaşanacağına alamet etmektedir.

Rüyada yaprak sarması görmek kendi işini kurarak, alın ter ile ekmeğini kazanacağına, geniş rızık elde edeceğine, yaşamın güzelliklerle dolacağına, işlerin rast gideceğine, büyük fırsatlarla karşılaşacağına alamet etmektedir.

Rüyada asma yaprağı sarması yemek kendinde rakiplerini ve düşmanlarını alt edecek kudreti bulacağına, sabırlı ve hırslı biri haline geleceğine, kişinin bu yeni düzene kendisini adapte etmekte zorlanacağına rivayet eder.

Rüyada sevgiliyle sarmaş dolaş olmak yeni bir işle ilgili bir sorun çıkacağına ama bu sorunun kısa süreli olacağına ve daha sonra işin düzgün bir şekilde ilerleyeceğine, sevmeye ve saygı duymaya başlayacağına, yakın bir zamanda çok daha kazanç getirecek ve etraftaki herkesin yararlanabileceği bir işe girileceğine işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments