Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada komşuya sarımsak vermek

Rüyada komşuya sarımsak vermek

Rüyada komşuya sarımsak vermek ev içinde mutluluğun artacağına, işlerin her geçen gün daha kötü bir hal alacağına, geçiminin güçleşeceğine, huzurunun, mutluluğunun ve konforunun da kaçacağına, bulduğu bir hata sayesinde büyük bir yaygara kopartacağına, ondan mümkün mertebe en doğru şekilde faydalanacağına, eline geçen paranın sıkıntılarını gidermeyeceğine, çok rahat edeceği bir döneme gireceğine ve son zamanlarda adından sıkça söz ettiren biri olacağına, iş hayatında kendi işini kuracağına inanılır.

Rüyada komşuya sarımsak vermek gördüyseniz:

  • Duygularınızı bastırıyor veya göz ardı ediyorsunuz.

Rüyada komşuya sarımsak vermek hayallerin hayırlı bir şekilde gerçekleşeceğine, evlat sahibi olunacağına, aralarında yaşanabilecek sorunları çok kısa zamanda ortadan kaldıracağına, yaşanan durumun araştırılması sayesinde bu durumun düzeltileceğine ve gerçeklerin açığa çıkacağına yorulur.

Rüyada sarımsak diktiğini görmek uzun bir süre boyunca bu kişi ile devam ettikten sonra artık birçok konuda bu kişiden destek alınacağına, kişinin hayata bakış açısında meydana gelen değişikliği aile hayatına da olumlu şekilde yansıtacağına, tabiri caizse dişinden, tırnağından arttırarak tahmin edilemeyecek işler başaracağına alamet eder.

Rüyada yeşil sarımsak görmek ortak edineceğine, gelirini ikiye katlayarak ailesine daha yüksek standartlarda bir hayat sunacağına, elinin darlığa düşmeyeceğine, çok büyük kazançlar ve başarılar elde edeceğine, bu sayede yıllardan beri çok istediği ve arzuladığı şeylere kavuşacağına delalet etmektedir.

Rüyada taze sarımsak almak tüm ülkenin bahsedeceği çalışmalar gerçekleştirileceğine, yaptığı işlerden çok para kazanacağına, aile bireyleri arasında varolan tartışmaların sona ereceğine, kısa süre içinde rahata ererek yoluna devam edeceğine delalet eder.

Rüyada taze sarımsak yemek evliyse aşk tazeleyeceklerini, kişi bekarsa karşısına çıkan yeni bir kısmetle dünya evine gireceğine, yapılacak olan çalışmalarda doğru adımların atılacağına, sıkıntıların kısa sürede sona ereceğine, herkesin kavuşmayı istediği hayata sahip olacağına delalet etmektedir.

Rüyada acı sarımsak görmek hayırlı bir kısmetle tanışılacağına ve kısa süreli bir sorun yaşanacağına ancak daha sonra durumun daha iyiye gideceğine, işinde en iyisi olacağına, deyim yerindeyse kendini tüy gibi hafif hissedeceğine işarettir.

Rüyada sarımsak soyduğunu görmek hayatının en güzel günlerini geçireceğine, daha sık bir araya geleceğine, birlikte kâh ağlayacağına, artık daha rahat, kolay ve güzel bir hayatı olacağına delalet eder.

Rüyada sarımsak yakmak güzel günler için çalışılacağına, sevinçli haberler alınacağına, büyük çalışmalar ve hayırlı projeler gerçekleştirileceğine, büyük firmalardan mevki ve makam içeren iş teklifleri alınacağına, sorunlarının ve sıkıntılarının sona ereceğine yorulur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments