Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada pazarda sarımsak görmek

Rüyada pazarda sarımsak görmek

Rüyada pazarda sarımsak görmek elinin bolluğa, bedeninin ve ruhunun da şifaya kavuşacağına, huzurunun, keyfinin ve neşesinin yerine geleceğine, varılan noktaya hayal edilmiş olan birçok şeye kavuşulacağına, maddi ve manevi açıdan çok zor durumlara düşüleceğine, malının ve parasının çoğalacağına, başarıya ulaşmak için çok çaba sarfedeceğime, üzüntülerini birer birer sona erdireceğine, asil kimselerden çıkacağına, olayın fazla büyümeden ve alevlenmeden tatlıya bağlanacağına alamet etmektedir.

Rüyada pazarda sarımsak gördüyseniz:

  • Duygularınızı suistimal eden veya sizi duygusal anlamda yönlendirmeye çalışan kişiler olabilir.

Rüyada pazardan sarımsak almak kendisini çok büyük sürprizlerin beklediğine ve yakın bir zamanda çok şaşıracağına, mutluluk ve huzur bulacağına, maddi olarak zor zamanlar geçirileceğine ve işlerin rayından çıkacağına işaret etmektedir.

Rüyada pazarda sarımsak görmek maddi sıkıntıların geride bırakılacağına, çok uzun bir zamandan yapmak istediği şeyleri yakın bir zaman içinde teker teker gerçekleştireceğine, kalp kırmayacağına yorulmaktadır.

Rüyada bahçeden sarımsak toplamak umut dolu günlerin hiç bitmeyeceğine, iş hayatında yaşanan yorgunluktan ötürü bir tatile çıkılacağına, bazı kötü kişilerle muhatap olacağına, yaşam kalitesinin ve standartlarının artacağına yorulur.

Rüyada sarımsak kokusu duymak rızkının genişleyeceğine, bankadaki hesabının kabaracağına, hayal edilen şeylere kısa zaman içinde ulaşılacağına, eğitim konusunda aileden büyük destek alınacağına, başka kişilere iş olanağı sağlayacak bir projeye girileceğine, maddi olarak kolaylık içinde olacağına delalet eder.

Rüyada sarımsak koklamak ortaya koyacağı çalışmaların çok ses getireceğine, maddi ve manevi olarak büyük kazançlar elde edeceğine, insanlar tarafından çok tanınan bir kişi olacağına, yetim sevindireceğine ve düşkün kimselerin elinden tutacağına, kazanacağı paralar sayesinde çok hayırlı işler yaparak büyük hayır duaları alacağına ve borçlarını ödeyeceğine delalet eder.

Rüyada yeşil sarımsak yemek adının her yerde geçeceğine, sevilen bir mahallelinin bu yüzden kalbinin kırılacağına, rütbesinin artacağına rivayet etmektedir.

Rüyada sarımsak kokmak yaşadığı sıkıntıları bölüşeceğine, zenginlik sahibi olunacağına, belli bir standardın altına düşmeden hayatını sürdüreceğine, azla yetinmek zorunda kalmayacağına rivayet eder.

Rüyada sarımsak suyu görmek doğru yatırımlar yapacağına, maddi ve manevi olarak rahata kavuşacağına, kötü halden iyi hale geçeceğine, yarardan çok zarar getireceğine, çok hayırlı ve büyük kısmetlerin ele geçeceğine rivayet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments