Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sarımsak kabuğu görmek

Rüyada sarımsak kabuğu görmek

Rüyada sarımsak kabuğu görmek kara ve yaslı günler geçireceğine, evliliklerin bitme noktasına geleceğine, içinden çıkılamaz gibi görünen sorunların yakın bir zaman içinde çözüme kavuşacağına, kendisini çok şanssız ve kısmetsiz olarak göreceğine, sevinçli ve hayırlı bir haber alınacağına, rüya sahibi kişi hastaysa şifa bulacağına ve baş etmeye çalıştığı sorunların üstesinden başarılı bir şekilde geleceğine, kazancın az da olsa yitirileceğine, bir sebeple kendisi ile tartışılacağına delalettir.

Rüyada sarımsak kabuğu gördüyseniz:

  • Seyahatler esnasında ya da iletişim araçlarını faal olarak kullanmanız durumunda bilgi edinebilir veya haberler alabilirsiniz.

Rüyada sarımsak kabuğu görmek ele geçen fırsatların heba edileceğine, zararların telafi edileceğine, işlerin yoluna gideceğine, aile bireylerinin de içinde olacağı bir iş kurulacağına, sevdiği kişiler ile mutlu olacağı bazı çalışmalar gerçekleştireceğine, çok hayırlı ve kazançlı bir projeye gireceğine, bu sayede sıkıntı yaşadığı bazı durumları yakında ortadan kaldıracağına tabir olunur.

Rüyada sarımsak satmak yeni kararlar alarak bunlardan yana yüzünün güleceğine, her iki cihanda da cenneti bulmak için mücadele edeceğine, eski günlerdeki gibi hayata ve yaşamaya yine dört elle sarılacağına yorulmaktadır.

Rüyada sarımsak kokusu almak sevilen birinin geleceğine, ailenizden veya akrabalarınızdan gelecek mal ve mülke, hayalini kurduğu şeylere kısa bir zaman içinde ulaşacağına işaret eder.

Rüyada sarımsak atmak kötü biri ile karşılaşılacağı veya onunla bir işe girişileceğine, çok mutlu olacağı ve hayatını büyük oranda değiştirecek bir çalışmaya gireceğine, hayırlı ve helal kazançlar elde edeceğine, sevdiği kişiler ile büyük bir rahatlık yaşayacağına, sıkıntılı ve sorunlu günler geçireceğine, çok büyük üzüntüler yaşayacağına delalet eder.

Rüyada bahçeden sarımsak toplamak girdiği işlerde çok büyük kazançlar elde edeceğine, aile hayatında çok sevindirici ve güzel bir haber alınacağına, uzun zamandan beri askıda kalmış olan bir işin nihayete erdirileceğine, güzel günlerin yakında olduğuna, hayırlı bir kısmetle dünyaevine girileceğine ve bazı tatsızlıklar yaşanacağına delalet etmektedir.

Rüyada soyulmuş sarımsak görmek yaptığı yatırımlardan yana istediği sonuçlara ulaşacağına, kendisine hayır getirecek kararlar alacağına, atılıma geçeceğine, aldığı güzel haberin kısa süreceğine, işlerinin çok sıkıntılı bir duruma düşeceğine, ortak olarak gireceği bir işte ihanete uğrayacağına işaret eder.

Rüyada taze sarımsak yemek iş ortamında kişiyi kendi menfaatleri doğrultusunda yönlendirmeye çalışan bir amirle ters düşüleceğine, çok hayırlı gelişmeler ile karşılaşacağına, sarsılacağına alamet eder.

Rüyada soğan ve sarımsak yemek ettikleri duanın kabul olacağına, geleceği için faydalı adımlar atacağına, rüya sahibinin hayatının kolaylaşacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments