Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sarımsak yakmak

Rüyada sarımsak yakmak

Rüyada sarımsak yakmak çektiği çilenin unutulmasını sağlayacak kadar rahatının ve huzurunun yerinde olacağına, isteklerin tek tek yerine geleceğine, kazancın katbekat arttırılacağına, mal ve mülk sahibi olunacağına, dertlerin ve sıkıntıların sona ereceğine, üzüntülerin ve sıkıntıların sona ereceğine, rüya sahibinin uyarı alabileceğine, ruhsal olarak büyük zarar verecek bir olayla karşılaşılacağına ve prestij sahibi bir kişi iken yaşanacak kötü bir durumla birlikte iş dünyasındaki tüm saygınlığın ve başarıların silineceğine, sevdiği kişiler ile çok mutlu olacağına ve işlerinin yakında biteceğine, yüksek katlı bir inşaat ise sıkıntıların daha büyük çaplı olacağına delalet eder.

Rüyada sarımsak yakmak gördüyseniz:

  • Yılbaşı programlarına yer açabilmek için planlarınızda yeni düzenlemeler yapmanız gerekebilir.

Rüyada sarımsak yakmak rızkının artacağına ve hane içindeki keyfinin ve huzurunun yerine geleceğine, uzun zaman önce çok tanışılmış olan hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, çok mutlu bir yuva kurulacağına, sevinçli ve güzel haberler alınacağına, işlerin büyük başarılar getireceğine alamet etmektedir.

Rüyada başkasının sarımsak yediğini görmek sevdiği kişiler ile daha çok vakit geçireceğine, adım atarken çok zorlanacağına, zamanında gereksiz yere almış olduğu yani kendisi için lüks denebilecek bir malı elden çıkaracağına inanılır.

Rüyada birinden sarımsak aldığını görmek bereketi ve zenginliği bulacağına, kişinin bir müddet doğru karar vermek adına içinde bulunduğu ortamdan uzaklaşacağına ve inzivaya çekileceğine, hane halkı arasına nifak tohumları serpileceğine işaret eder.

Rüyada sarımsak çalmak düştüğü zor durumlardan Allah’ın yardımı ile kurtulacağına, refah içinde yaşayacağı bir döneme gireceğine, rahat ettiği bir dönemde başına gelecek bazı kötü olaylardan ötürü canını sıkan durumlar ile karşılaşacağına, yardım çağrısında bulunan kişilere cevap verileceğine ve bol bol dua alınacağına delalet etmektedir.

Rüyada sarımsak soyup yemek karşısına çıkan her fırsatı paraya çevireceğine, değil elini harama uzatmak göz ucuyla dahi bakmayacağına, geçim sıkıntısının, yokluğun ve hastalığın baş göstereceğine tabir olunur.

Rüyada sarımsak soymak maddi açıdan büyük kazanç getirecek projelere imza atılacağına, gerçek huzuru ve mutluluğu yakalayacağına, dileğinin ve isteklerinin yerine geleceğine tabir olunur.

Rüyada sarımsak soyduğunu görmek kötülüklere gözünü kapatmaya, aile içinde de bereketin artacağına, sevdiği kişilerle hayal ettiği bir işi gerçekleştireceğine delalettir.

Rüyada sarımsaklı yemek yemek sevilen kişiler ile daha önce yapılmamış bir işe girileceğine, hem toplumun hem de ailenin çok sevineceğine, uzun yıllar boyunca konuşulacağına, kafasının ve içinin rahatlayacağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments