Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sarımsak döveceği görmek

Rüyada sarımsak döveceği görmek

Rüyada sarımsak döveceği görmek büyük bir rahatlama yaşayacağına, rızkın artacağına, fırsatların kısa süre içinde aile hayatına büyük ve güzel haberler getireceğine, çok büyük hastalıklar ve üzüntüler yaşasa bile çok dirayetli olduğu için herhangi bir sorun ile karşılaşmayıp sağlıklı bir hayat süreceğine, işlerini, yaşayacağı büyük bir sorun yüzünden kısa süreliğine ertelemek zorunda kalacağına, birçok sıkıntılı ve zor duruma düşeceğine, zihninin gereksiz ve anlamsız fikirlerden arınacağına, elinden geliyorsa ona borç vereceğine ve daha fazlasını yapmak için de yollar arayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada sarımsak döveceği gördüyseniz:

  • Bazı ilişkilerinizi ya da bazı konulardaki uzun vadeli planlarınızı ilgilendiren bilgiler edinmek üzeresiniz.

Rüyada sarımsak döveceği görmek her gün yeni sorunların karşısına çıkacağına, işlerinin eskisi gibi yolunda gideceğine, onlarla daha çok vakit geçirerek yaşlanacağına delalet eder.

Rüyada sarımsak kokmak uğursuz, arsız ve yüzsüz kişilerle karşılaşılacağına ve onların gazabına gelineceğine, ardından uzun süreli maddi sıkıntıya girileceğine ve bu yüzden insanlara olan güvenin sarsılacağına, istediği evde oturacağına alamet etmektedir.

Rüyada sarımsak soğan yemek çok rahat edeceğine, yüklü miktarda paralar ve çok büyük başarılar kazanacağına, herhangi bir sorunla karşılaşmayacağına ve sıkıntılarının sona ereceğine, gözlerindeki yaşın kuruyacağına yorulur.

Rüyada sarımsak ekmek hayatını sürdürmekte zorlanacağına, haddinden daha fazla süren işsizlik döneminin sona ereceğine, yeni kazanç kapıları bulacağına ve sayısız fırsat elde edeceğine alamet etmektedir.

Rüyada iri sarımsak görmek hedefine ulaşmak için sebat edeceğine, zor zamanlar yaşanacağına, ani kararlardan uzak durarak, her zaman akıl yolu ile doğruyu bulacak olan kişinin rahat bir hayat süreceğine işaret eder.

Rüyada sarımsaklı su içmek kısmetinin bollaşacağına, maddi anlamda rahatlık göreceğine, şanssızlıklardan ve uğursuzluklardan bunalan rüya sahibinin psikolojisinin giderek bozulacağına, çok daha büyük adımların atılacağına ve büyük kazançların elde edileceğine delalettir.

Rüyada toprağa sarımsak dikmek ortak olunan kişi tarafından çok büyük bir zarara uğratılacağına, çok büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşanacağına, üzüntülerinin ve dertlerinin gün geçtikçe artacağına ve çok sıkıntılı bir dönemden çıkacakken daha sıkıntılı bir döneme girileceğine, art niyetli kimselere rastlayacağına, kazalarla ve belalarla deyim yerindeyse burun buruna geleceğine, buna rağmen sağlam bir yapıya sahip olduğu için işyerinin herhangi bir sorun yaşamayacağına işarettir.

Rüyada bir diş sarımsak görmek diğer taraftan yapılan bazı işlerde kazanç edileceği için birçok kez borç alınacağına, bu borçlardan ötürü büyük sorun yaşanacağına ve çok yakın bir zamanda aile içinde tartışmaların baş göstereceğine, yaşamına yeni bir yön vereceğine, yeni başlangıçlar yapacağına, arzularına, dileklerine ve de hayallerine kavuşacağına, kafaya koyduklarını yapma imkânına sahip olacağına ve yaşamdan beklentilerini elde edeceğine inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments