Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sarılıp kucaklaşmak

Rüyada sarılıp kucaklaşmak

Rüyada sarılıp kucaklaşmak karlı işler yaparak gelirini arttırmayı başaracağına, aldığı tüm kararların sorumluluklarını da üstleneceğine, korkulan bir şeyin başa geleceğine, yarınlarının dünlerini aratmayacağına, yaşamının kolaylıklar içinde geçeceğine, eline geçen kazanç ile kendi işini kuracağına, yorucu ve yıpratıcı bir dönemin sona ermesi ile büyük bir rahatlığa ve huzura kavuşulacağına, başarıdan başarıya koşacağına, malvarlığının artacağına yorulmaktadır.

Rüyada sarılıp kucaklaşmak gördüyseniz:

  • Sizi kötü göstermeye çalışan kişilere karşı kendinizi savunmak isteyebilirsiniz.

Rüyada sarılmak kucaklaşmak her işi ile daha çok ses getireceğine ve büyük başarılar kazanacağına, hayır getirecek ve bol kazanç sağlayacak bir döneme girileceğine, işlerin günden güne artacağına, işlerinin kötüye gitmeye başlayacağına, yokluğun ve geçim sıkıntısının baş göstereceğine rivayet etmektedir.

Rüyada sarılıp kucaklaşmak tertemiz ve yepyeni bir sayfa açılacağına, muradına ereceğine ve daha önce hiç olmadığı kadar mutlu olacağına, yaşanan zor günlerin biteceğine yorulmaktadır.

Rüyada başbakanla kucaklaşmak sağlıklı ve hayırlı bir ömür geçireceğine, sağlığının yerine geleceğine, korkularının sona ereceğine ve mutlu olması için ihtiyacı olan çarelerin de karşısına çıkacağına, üzüntülü haberler alacağına, emeklerinin heba olacağına, kazançlarının gittikçe azalacağına, binbir güçlükle elde ettiği zenginliği kaybedeceğine alamet etmektedir.

Rüyada ölen biriyle kucaklaşmak sancılı geçen bir projenin hayırlı bir şekilde nihayete erdirileceğine, sorunların ortadan kaldırılacağına, zarar verici olaylar yaşanacağına, büyük sorunlara ve sıkıntılara sebep olacağına işarettir.

Rüyada eski sevgiliyle kucaklaşmak işlerin büyük kazanç sağlayacağına, ters giden işlerin düzeleceğine, maddi olanakların hesapta olmayan nedenlerden dolayı tükenmeye başlayacağına, kazanılan paranın sevilen kişilerle bölüşüleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada bir bayanla kucaklaşmak büyük başarılar kazandığı ortaklıklardan birinde hiç istemediği halde bir kırılma yaşayacağına ve sıkıntılı bir döneme gireceğine, gerek maddi gerek de manevi anlamda mutluluğu yakalayacağına, iş hayatında sözü geçen biri olacağına alamet eder.

Rüyada müdürle kucaklaşmak ferahlığa ve çok büyük bir bolluğa çıkılacağına, çok büyük sorunlar yaşanacağına, üzüntülü ve sıkıntılı durumlara düşüleceğine, laf taşıyan biri yüzünden çekilecek üzüntüye işaret eder.

Rüyada ölmüş biriyle kucaklaşmak kulağa küpe olacak nasihatler alınacağına, masa başı bir işe girileceğine, gerekirse bulunduğu ortamı terk edeceğine, sevilen kişi ile ayrı düşüleceğine yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments