Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sarılmak kucaklaşmak

Rüyada sarılmak kucaklaşmak

Rüyada sarılmak kucaklaşmak insanlar tarafından tanınacağına, işlerinin her zaman yolunda gideceğine, bir sebeple aile huzurunun bozulacağına, hayırlı olarak girdiği işlerin zarar vereceğine, maddi ve manevi açıdan çok iyi bir duruma gelineceğine, sorunların ve sıkıntıların yakın zaman içinde çözüme kavuşacağına, kusursuz bir yaşama kavuşacağına, sonradan da bunun sancısını ve pişmanlığını yaşayacağına tabiri caizse adeta ruhunun acı çekeceğine, yeni mekânlara gireceğine, kendisine fayda getirecek işlere atılacağına, aklına koyduğu her işi gerçekleştirme fırsatı elde edeceğine inanılır.

Rüyada sarılmak kucaklaşmak gördüyseniz:

  • Birbirinden farklı konuları ya da başlıkları birbiriyle sentezlemek sizin için ilginç bir yaklaşım olsa da, istediğiniz sonuçları getirmesi zor olabilir.

Rüyada sarılmak kucaklaşmak sorun yaratan kişilerle araya bir sınır çizileceğine, yapılan projelerin çok bereketsiz olacağına, çok üzüntülü ve zor zamanlar geçireceğine işaret etmektedir.

Rüyada sarılıp kucaklaşmak iş hayatında attığı adımlardan çok büyük zararlar ile çıkacağına, ister istemez aile hayatında çeşitli tartışmalar yaşayacağına, üzücü olaylardan aile bireylerinin tamamının etkileneceğine, bir süre kendini herkesten izole etmesine neden olacağına, hayırlı ve yüksek mevkiye sahip olunacağına ve büyük zaferler kazanılacağına inanılır.

Rüyada oğluyla kucaklaşmak hayatı içinde süren belirsiz durumların yavaş yavaş düzeleceğine, aydınlık bir döneme girileceğine, insanları kırmadan araya mesafe koyacağına rivayet etmektedir.

Rüyada babayla kucaklaşmak sanatının insanları memnun ve tatmin etmeyeceğine, bir sebeple çok büyük bir zarar edileceğine, ortak olunan kişiden ihanet görüleceğine, aile bireylerinden birinin sıkıntısı ile uğraşılacağına, gerekse ruhsal olarak içine düştüğü hastalıkları atlatacağına inanılır.

Rüyada kardeşle kucaklaşmak hep dua edeceğine, mutsuz ve üzgün olacağına, büyük sorunlar yaşayacağına, sevdiği kişiler ile çok zor zamanlar geçireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada erkekle kucaklaşmak hayal edilen ve üzerinde çok düşünülen bir işin hayırlı gelişmelere vesile olacağına, gururlu bir hayat süreceğine, nezaketsiz bir kişiye haddinin bildirileceğine inanılır.

Rüyada hasretle kucaklaşmak kendini ifade etmenin çarelerini bulacağına, verilen sözlerin tutulamayacağına , yakında çok büyük bir maddi kayba uğranacağına, sağlık sorunlarının başgöstereceğine, hayırlı kişiler ile büyük bir ortaklık kuracağına rivayet etmektedir.

Rüyada köpekle kucaklaşmak kendisini üzen ve kederlendiren her ne varsa onlardan kurtulacağına, doğru kararlar alarak kendisine bol şans, uğur ve kazanç getirecek doğru işlerin altına imzasını atacağına, dünya malının çoğalacağına ve rüyayı gören kişinin rahatlığa ereceğine inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments