Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada müdürle kucaklaşmak

Rüyada müdürle kucaklaşmak

Rüyada müdürle kucaklaşmak gülmeye hasret kalacağına, işlerinin istediği yönde ilerleyeceğine ve aile içinde saadetinin hiç bozulmayacağına, bir sebeple bir miktar zarar edeceğine, ardından alınacak kararlar ve atılacak adımlar sayesinde projenin ayağa kaldırılacağına, herkesin rahat edeceğine, çok daha iyi şartlar içinde yaşayacağına, içindeki sıkıntıdan, kuruntudan ve korkudan kurtulacağına, rahat edeceğine, psikolojik olarak düzeleceğine, böylece parasal olarak iyi bir duruma gelineceğine işaret eder.

Rüyada müdürle kucaklaşmak gördüyseniz:

  • Sevdiğiniz kişiyle birlikte çok hoş planlar yapabilirsiniz.

Rüyada müdürle kucaklaşmak büyük bir makama geleceğine, bilgili, kültürlü ve donanımlı hale geleceğine, başarısının ve mutluluğunun artacağına yorulmaktadır.

Rüyada ölmüş anneyle kucaklaşmak iyi ve hayırlı insanlarla karşılaşacağına, deyim yerindeyse elinin kolunun bağlı olduğu konularda onu rahata kavuşturacak yollara ulaşacağına, ferahlayacağına, iyileşeceğine, dostlarını da iyi seçeceğine, sevdiği kişilerden alacağı yardım sayesinde sorunlarından kurtulacağına, işlerinin çok hayırlı bir şekilde ilerleyeceğine delalet etmektedir.

Rüyada birisiyle kucaklaşmak sıkıntılarının biteceğine, şansının açılacağına, işe ve aşa kavuşacağına, hastalıklarının biteceğine rivayet eder.

Rüyada eski sevgiliyle kucaklaşmak başarılarının ve zaferlerinin çoğalacağına, sevdiği kişilerle bir sorun yaşayacağına, geçmişte yapılan hataları telafi etmek için fırsat bulunacağına alamet etmektedir.

Rüyada ölü biriyle kucaklaşmak köşeye sıkıştıracağına, sorunların altından kalkmak için çeşitli kararlar vereceğine, güzel ve tatmin edici bir ilişkiye başlayacağına alamet eder.

Rüyada bir bayanla kucaklaşmak sermaye yatırdığı ihalelerin ve üzerinde gece gündüz çalıştığı projelerinin kendisine hayır getirmeyeceğine, çalışmaların ve projelerin beklentilerin üstünde başarı getireceğine, verilen emeklerin boşa gideceğine alamet etmektedir.

Rüyada bir kadınla kucaklaşmak sorunlarının yakın zaman içinde biteceğine, aralarında yaşanabilecek sorunları çok kısa zamanda ortadan kaldıracağına, kişinin kudret ve itibar sahibi olacağına işarettir.

Rüyada sevdiği biriyle kucaklaşmak başarılarının düşeceğine, maddi ve manevi olarak büyük ferahlık yaşanacağına, maddi olarak büyük kazanç elde edileceğine, hayal edilen herşeye kavuşulacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments