Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sarıkla namaz kılmak

Rüyada sarıkla namaz kılmak

Rüyada sarıkla namaz kılmak hayallerinin, isteklerinin, amaçlarının ve beklentilerinin de gerçekleşeceğine, aile bireylerinin çok büyük bir üzüntü yaşayacağına, yeni ve daha büyük hedeflere göz dikileceğine, zorluklarla geçen bir dönemin kısa süre içinde atlatılacağına, çok rahat edilecek bir işe girileceğine, büyük bir kazanç elde edileceğine, gerçekleştirilen projelerin hayli büyük getirisi olacağına, koyu sohbetler edeceğine, o işten ekmek yiyeceğine, amaçlarına nail olacağına ve muradına ereceğine delalettir.

Rüyada sarıkla namaz kılmak gördüyseniz:

  • Her ne kadar üzücü olsa da, geçmişi hatırlamanın faydasını görebilirsiniz.

Rüyada sarıkla namaz kılmak rüya sahibinin kendisine olan güveninin artacağına, yüksek bir mevkiye terfi edeceğine, başarılı işler sayesinde rüya sahibinin her zaman daha çok ve daha az zahmet çekerek kazanacağına, sorunlardan, borçlardan, hastalıklardan ve kederlerden de uzak olacağına alamet etmektedir.

Rüyada sarı sarık görmek hayat içerisinde tertemiz bir sayfa açılacağına, maddi ve manevi olarak kendisini çok geliştireceğine, hayırlı kişiler ile tanışacağına, bilakis yakın zamanda tanışacağı kişilerden hayır göreceğine delalet eder.

Rüyada sarık sarmak çok büyük tartışmalarla ve ayak oyunlarıyla başa çıkmak zorunda kılınacağına ve uykusuz ve üzüntülü günler geçirileceğine, daha tutarlı kazançlar elde edileceğine, ailevi konularda çok daha fazla sorumluluk alınacağına işarettir.

Rüyada sakallı sarıklı dede görmek bir sebeple eşlerin huzurunun kaçacağına, çalışmaların çok büyük bir sorunun kapısını açacağına, bilindik bir kişinin sebep olduğu sıkıntılardan ötürü  çok zor bir duruma düşüleceğine, çok büyük sıkıntılar yaşayacağına, aile hayatında içinden çıkılmaz bir hal alan olaylar ile karşılaşacağına, büyük tartışmalar ve sorunlar yaşayıp aile bireyleri ile tartışma noktasına geleceğine işarettir.

Rüyada sarıklı adamlar görmek başına uğursuzluklar geleceğine, kara ve kötü günlerin kapısını çalacağına, maddi açıdan büyük bir zenginlik kazanacağına, onu helalinden kazanarak huzur içinde yiyeceğine işaret etmektedir.

Rüyada sarıklı hoca görmek her şeyin gönlünce olacağına, mutluluğunun, kazancının ve sağlığının ömür boyu süreceğine, ancak daha sonra verilecek kararlar sayesinde sıkıntıların ve sorunların geçeceğine, çok büyük bir mutluluk duyulacağına delalet etmektedir.

Rüyada yeşil sarık giymek rahat bir hayatın kapılarının açılacağına, bunun ayrıcalığını ve avantajlarını yaşayarak daha konforlu bir şekilde çalışacağına ve sahip olduğu ünvana yakışır şekilde kazanç elde edeceğine, çok kazançlı yeni projeler ortaya koyacağına rivayet eder.

Rüyada sarıkla gezmek yakın bir zaman içinde çok sorun yaratan bir konuyu çözüme kavuşturacağına ve sevdiği bazı kişileri yeni gireceği işe birlikte girme konusunda ikna edeceğine, yakınlarıyla anlaşmazlıkların biteceğine, kavgasız, gürültüsüz, sakin ve dingin günlerin yaşanacağına, itibarlı ve saygın bir kimse olacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments