Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sarı sarık görmek

Rüyada sarı sarık görmek

Rüyada sarı sarık görmek işlerinin ve iletişiminin bozulacağına, zahmetli bir işin içinden başarıyla çıkılacağına, yapılan çalışmaların tanıtılması, yeni plan ve projelerin çizilmesi gibi işleri gerçekleştirdikten sonra yapılan işlerin ve verilen emeğin kısa bir zaman içerisinde ödeneceğine, maddi sıkıntılarından kurtulacağına, eşi ile yaşadığı tartışmaların sona ereceğine, sağlıklı ve güzel bir hayata sahip olacağına, yaşamına renk, heyecan ve hareketlilik geleceğine, hayatının en güzel günlerini geçireceğine, gülmek suretiyle şifa bulacağına, girdiği bütün işlerde çok başarılı olacağına, kendisine kar getirecek yatırımlar yapacağına bu sayede hayatının çok daha rahat, kolay ve zevkli hale geleceğine delalettir.

Rüyada sarı sarık gördüyseniz:

  • Size baskı uygulayan kişiler nedeniyle karar vermek zorunda hissedebilirsiniz.

Rüyada sarı sarık görmek barışın ve sevgi ortamının yaşanacağına, külfetinin ve yükünün artacağına, yaşam standartlarının ve hayat kalitesinin düşeceğine, yardımcı tuttuğu bir işte çok rahat edeceğine alamet eder.

Rüyada sarık ve cübbe görmek özellikle evlilik için gün sayılacağına, bir sağlık sorunu konusunda tedavi amaçlı bir yolculuğa çıkılacağına, kalp kırıklığı yaşanacağına, ele geçen fırsatların bir bir kaçırılacağına, zor zamanlar geçirileceğine rivayet eder.

Rüyada beyaz sarık takmak enerjisini de, sermayesini de bu doğrultuda kullanacağına, hayırlı bir haber alınacağına, varlıklı biri ise mal varlığının daha da artacağına delalet etmektedir.

Rüyada yeşil beyaz sarık görmek çözümsüz hale gelmiş sorunlara çare bulunacağına, gözyaşının dineceğine, maddi gücünü kaybedeceğine ve sadece bununla kalmayacağına, malını ve parasını kaybedeceğine ve bununla kalmayarak hayal kırıklığı yaşayarak mutsuz olacağına yorulmaktadır.

Rüyada kendini sarıklı görmek büyük üzüntüler yaşayacağına ve sıkıntılı bir dönem geçireceğine, kişinin istediği ve hayal ettiği günleri yaşama şansına nail olacağına, onlara doyasıya sarılacağına yorulmaktadır.

Rüyada yeşil sarıklı adamlar görmek mertebe, şöhret ve itibar kazanacağına, mesleğinde arka arkaya galibiyetler elde edeceğine, eline geçen iş fırsatlarını çok daha rahat bir şekilde değerlendireceğine, kendisini ve sevdiği kişileri bazı konularda serbest bırakacağına, verilecek olan kararları tek başına vermediğine ve daha iyi bir hale geleceğine delalettir.

Rüyada sarıklı hoca görmek daha büyük ve helal kazançlar elde edeceğine ve mutlu olacağına, kısa süre içinde epey şöhret sahibi olacağına, ticaret hayatının başarılı ve kazançlı geçeceğine işaret etmektedir.

Rüyada sarıkla gezmek kendisine şifa olacağına, hayata sıkı sıkı sarılacak olan rüya sahibinin pozitif psikolojisi sayesinde hayatına çeki düzen vereceğine, sorunlarının kısa bir zaman içinde çözüleceğine alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments