Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ısırmaya çalışan yılan görmek

Rüyada ısırmaya çalışan yılan görmek

Rüyada ısırmaya çalışan yılan görmek dünya mallarının ve nimetlerinin en iyilerine ulaşacağına, iyi gelir getiren işler yapılacağına, yapılacak bir hata yüzünden iş hayatında büyük bir prestij kaybı yaşanacağına, çok büyük mutluluklar yaşayacağına, işlerinin iyi gideceğine, arkasından gıybet edeceğine, isteklerine ulaşmak konusunda muvaffak olacağına, güzel ve hayırlı günler geçireceğine alamet eder.

Rüyada ısırmaya çalışan yılan gördüyseniz:

  • Hiç ilgisi olmayan konuları üzerinize alınıp, çevrenizdekilere karşı sert tutumlar takınabilir ya da küsebilirsiniz.

Rüyada ısırmaya çalışan yılan görmek kişinin afiyette, ağız tadında ve keyif içinde bir hayat yaşayacağına, rahat, keyifli ve eğlenceli günler geçireceğine, aksiliklerle ve engellerle karşılaşacağına ve başarısızlığa düşeceğine delalettir.

Rüyada yılanın ısırmaya çalıştığını görmek çok büyük atılımlar gerçekleştireceğine, sıkıntılarının son bulacağına, işlerinin yoluna gireceğine, konfor, rahatlık sıhhat ve huzur içinde olacağına delalet eder.

Rüyada ısırmaya çalışan köpek görmek kazandıkları ile daha iyi yatırımlar gerçekleştireceğine, çok büyük işlere girip kendisine ve ailesine çok rahat bir hayat sağlayacağına, iş hayatında çok büyük ve hayırlı çalışmalar yapacağına, hayırlı bir yoldan gidilmesi ile zor gibi görünen bir işin hızlı bir şekilde yapılacağına inanılır.

Rüyada köpeğin ısırmaya çalıştığını görmek sık sık alışverişe gidebileceğine, keyfi için bütçe ayırabileceğine ve rahat şekilde yaşayacağına, hayatı boyunca rahat yaşayacağına, yakın bir zaman içinde evlat sahibi olunacağına işaret etmektedir.

Rüyada yılanlar tarafından ısırılmak çok büyük destek vereceğine ve zarara girmesine engel olacağına, kendi işinin sahibi olacağına, bir sebeple hem madden hem manen çok yıpranacağına yorulmaktadır.

Rüyada yeşil yılan tarafından ısırılmak aldığı borçları ödemekte çok büyük sıkıntılar çekeceğine, eş, dost ya da akrabalarından gelecek olan yardımların herhangi bir şekilde fayda sağlamayacağına, işinde çok büyük adımlar atacağına, başarılı olacağına, teorik düşüncelerini uygulama fırsatı elde edeceğine inanılır.

Rüyada siyah yılan ısırmasını görmek düşündüğü bir projeyi gerçekleştirmek konusunda büyük bir azim gösterdiği halde yardım eden kişiler tarafından yarı yolda bırakılacağına, kendisini çok zor zamanlar içinde bulacağına, girdiği bazı projelerde hakkının yeneceğine, sıkıntıların ve zorlukların aşılacağına, gözyaşının kuruyacağına, borçların kolaylıkla kapanacağına, huzurun ve sükûnetin geleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada zehirli yılan tarafından ısırılmak büyük işlere girerek hayal ettiği herşeye kavuşacağına, daha çok kazanç elde edeceğine ve bu kazançla istediği diğer şeylere sahip olacağına, bir süre bu durumun devam edeceğine inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments