Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sarı ve pembe renk görmek

Rüyada sarı ve pembe renk görmek

Rüyada sarı ve pembe renk görmek eşlerin bir süre birbirinden uzak kalacağına, sıkıntılarının Allah’ın izni ile en kısa zamanda biteceğine, hoş muhabbette olacağına, inancının gönülden ve çok yüksek olacağına, Allah tarafından kendine bahşedilen yüce duygular ve kudret sayesinde de her gün şükredeceğine, maddi durumunun da her geçen kötüye doğru gideceğine, kişinin geri planda kalacağına, her işinin çok büyük mutluluk ve huzur getireceğine, genç ve duru güzelliğinin bozulmayacağına delalet etmektedir.

Rüyada sarı ve pembe renk gördüyseniz:

  • Başkalarının işlerini yerine getirmek veya diğerlerinin yönlendirmeleri doğrultusunda hareket etmek zorunda değilsiniz.

Rüyada sarı ve pembe renk görmek hayırlı bir kişi ile bir birliktelik yaşanacağına, ancak bir türlü istenen şekilde bir çalışma gerçekleştirilemeyeceğine, aile hayatı ile ilgili olarak alacağı kötü haberlerden ötürü kendisini işlerine veremeyeceğine, neredeyse rahatsız olacağı bir duruma geleceğine ve hiç görmediği kadar büyük ve ağır bir sorun ile karşılaşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada pembe renkli fare görmek tek başına bir hayat sürmeye başlayacağına, ancak yakın bir zamanda tanışacağı birisi ile arasında bazı şeyler olacağına, bu durumdan ötürü çok sevineceğine, bir sebeple rüya sahibinin, çok büyük bir şok yaşayacağına, hayallerinin gerçekleşeceğine ve kişinin ideallerine ve de hedeflerine ulaşacağına yorulmaktadır.

Rüyada beyaz pembe renk görmek aile bireyleri arasındaki bağların daha sıkı bir hal alacağına, manevi olarak güçlü duygular yaşayacağına, yapmadığı şeylerden ve söylemediği sözlerden sorumlu tutulacağına, günahsız olduğu halde günahkâr ilan edileceğine delalet eder.

Rüyada pembe renkli yılan görmek zor zamanların ve sorunların geride kalacağına, iş hayatı içinde yaşadığı üzücü olaylardan kısa süre içinde kurtulacağına, zenginlik sahibi olunacağına ve zararlı bir alışkanlığın terkedileceğine inanılır.

Rüyada yeşil ve pembe renk görmek şansının kötüye gideceğine, sevgiliye karşı olan hislerinin azalacağına, sorunlarındanq yavaş yavaş kurtulacağına ve epey bir zamandan beri rahatsızlık duyduğu konuları düzeltmek için çaba göstereceğine yorulur.

Rüyada pembe beyaz renk görmek büyük beklentiler ile girilen işler sonunda zarar edileceğine, sağlıklı iken hastalıklar geleceğine ve hastayken hastalığın ilerleyeceğine ve çok büyük sorunların yaşanacağına, emrinde insan çalıştıracağına, huzursuzluklara neden olacak sözlerin duyulacağına işaret eder.

Rüyada pembe renk kazak görmek sevdiği ve değer derdiği bazı kişilerden çok büyük bir ihanet göreceğine, darlığa düşeceğine, çok büyük bir baskı altına gireceğine tabir olunur.

Rüyada pembe renk duvar görmek kısa vadede olmasa bile uzun vadede büyük maddi kazanç sağlayacağına, daha sonra işi çok iyi bir şekilde öğrenip çok kolay ve kazançlı şekilde projeler üreteceğine, büyük sıkıntılar çekeceğine, hiç beklemediği kişilerden ihanet göreceğine ve kendisini korumak için hayatında çok köklü değişiklikler yapacağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments