Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sarı renk giyen birini görmek

Rüyada sarı renk giyen birini görmek

Rüyada sarı renk giyen birini görmek bir sıkıntısı varsa ona çare bulacağına, çok hayırlı günler görüleceğine, kişinin işinden atılacağı ya da kovulacağına, insanların takdirini kazanacağına, hayatına ve kendisine önemli güzellikler katacağına, cesaretinin kırıldığı konulardan yana güveninin yerine geleceğine, sorunların yakın zaman içinde biteceğine, sıkıntıların kısa zaman içinde sona ereceğine, aşk hayatında uzun zamandan beri kapalı olan kalbin açılacağına, renklendirecek ve eğlenceli hale getirecek işler yapacağına delalettir.

Rüyada sarı renk giyen birini gördüyseniz:

  • Bazı kişiler veya olaylar kontrolden çıkmış olabilir.

Rüyada sarı renkli araba görmek çok büyük zararlar edeceğine, çok büyük çalışmalar yapılacağına, yeni bir işe girileceğine delalet eder.

Rüyada sarı renk kapı görmek eşinden ve çocuklarından saygısızlık ya da nankörlük görmeyeceğine, tedbirsiz davranışların sonucunun depresif bir ruh haline varacağına, evlatlarının hayrını göreceğine işaret etmektedir.

Rüyada sarı renk ip görmek çalışmalarının istediği takdiri görmeyeceğine ve başarısızlık ve mutsuzlukla geçecek kötü bir dönem geçireceğine bu nedenle de oldukça zorlanacağına, önünü açacağına, iş dünyasının önde gelen kişilerinden biri olunacağına, sevilen bir kişi olunması sayesinde her zaman insanların desteğine mazhar olunacağına ve zor zamanlar geçiren bir akrabaya yardım edileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada sarı renkli elbise giymek yaşanan sıkıntılı olaylardan ötürü kaçan keyfin geri geleceğine, tabiri caizse ağlayıp dövüneceğine, tüyü bitmemiş yetimin rızkına göz dikeceğine delalettir.

Rüyada sarı renkli çorap görmek hatırı sayılır bir maddi varlığa sahip olunacağını ve dünyadaki her zevkten tadılacağını, sağlıklı, neşe dolu günler geçirileceğini müjdelediği gibi, evlat sahibi olanların aile bağlarındaki kuvvetin herkes tarafından alkışlanacağına, size ait olan bir mülkün elinizden çıkabileceğine, içinde bulunan korkunun ve üzüntünün yerini mutluluğa bırakacağına ve çok hayırlı günler görüleceğine delalettir.

Rüyada sarı renkli merdiven görmek büyük başarılar kazanarak çok iyi yerlere geleceğine, atacağı adımlar sayesinde ses getiren bir kişi olacağına, sevilen bir kişinin kalbinin kazanılacağına, büyük maddi ve manevi kazançlar elde edileceğine işaret eder.

Rüyada sarı kırmızı renk görmek hayırlı ve güzel kazançlar elde edeceğine, malını ve parasını kaybedeceğine ve bununla kalmayarak hayal kırıklığı yaşayarak mutsuz olacağına, çevresinin genişleyeceğine, maddi gücünün, gördüğü saygının ve sevginin artacağına işaret etmektedir.

Rüyada sarı renk göz görmek esenliğe kavuşacağına, hafifleyeceğine, anlayışlı bir kısmet ile dünyaevine gireceğine, sıkıntılarını ve yaşadığı zor günleri geride bırakacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments