Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sarı renkte çiçek görmek

Rüyada sarı renkte çiçek görmek

Rüyada sarı renkte çiçek görmek eşlerin birbirlerinden çok soğuyacaklarına ve bu durumu ortadan kaldırmak için araya giren bazı kişilerin işlerin daha da içinden çıkılmaz bir hal almasına sebep olacağına, çok mutlu olacağına, aile hayatında çok hayırlı haberler alacağına, yüksek mevkilerde işlere gireceğine, hesabını veremeyecek işlere ortak olmayacağına ve Allah’ın karşısına kul hakkı alarak gitmekten hep çekineceğine, atılım yapacağına, ileriye gideceğine, başarıya giden yollarındaki engellerin ortadan kalkacağına, aile hayatı ile ilgili çok güzel adımlar atılacağına, huzurunun, keyfinin ve ağız tadının kaçacağına, bu durumu içine sindiremeyerek zor ve üzüntülü günler geçireceğine, çok mutlu olacağı ve hayatını büyük oranda değiştirecek bir çalışmaya gireceğine delalet eder.

Rüyada sarı renkte çiçek gördüyseniz:

  • Bazı kimselerle tanışmanız olasıdır.

Rüyada sarı renkli çiçekler görmek büyük bir sıkıntı ile karşılaşılacağına, hayallerin yaşanan olaylar yüzünden suya düşeceğine, yaşayacağı bazı olaylardan ötürü ailesi ile arasının açılacağına, tüm sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına delalet eder.

Rüyada sarı renkte çiçek görmek elini attığı işleri istediği şekilde nihayetlendireceğine, gözünde ve içinde hiçbir şeyin kalmayacağına, problemlerini çözeceğine, sorunların gün geçtikçe büyüyeceğine yorulmaktadır.

Rüyada sarı renk çiçek görmek hem işinde başarılı olacağına, hem de iyi bir mümin olarak yoluna devam edeceğine, büyük kazançlar getireceğine, çalışmalarının çok kazançlı bir hal almasını sağlayacağına, verilen emeklerin karşılığının fazlasıyla alınacağına, zahmetli bir işin alınacak yardımlar sayesinde kolayca nihayete erdirileceğine yorulur.

Rüyada renk renk çiçekler görmek pastadan en büyük dilimi kendisinin alacağına, rüya sahibinin de bu fırsatı en iyi şekilde değerlendirerek maddi anlamda kurtuluşu bulacağına, yeni bir işe girip yeni bir şehre taşınacağına yorulmaktadır.

Rüyada renk renk çiçek toplamak gözyaşının dineceğine ve rüyayı gören kişinin kötü şansının yakasını artık bırakacağına, fakat bu sıkıntının çok sürmeyeceğine, yeniden eski huzurlu günlerine kavuşacağına, yoksul ve muhtaç insanların hakkına göz dikeceğine delalet eder.

Rüyada renkli çiçek buketi görmek sorun yaratan işlerde kısa zaman içinde bazı kötü kişiler tarafından çeşitli aldatmacalar yaşanacağına, yaptığı çalışmaların kendisine çok hayır getirecek şekilde ilerleyeceğine, çok büyük ve başarılı işler ile gelecek için çeşitli çalışmalar yapılacağına delalettir.

Rüyada mor renkte çiçek görmek işinde başarılı olacağına, mesleğinde güzel ve akıllı atılımlar gerçekleştireceğine, rüya sahibinin bu kişi ile usta çırak ilişkisi yaşayacağına ve bu kişi sayesinde çok büyük başarılar kazanarak çok üst mevkilere geleceğine, gelirin düşmesiyle beraber kişinin kemerleri sıkmak zorunda kalacağına rivayet eder.

Rüyada mavi renkte çiçek görmek maddi durumun düzeleceğine, döktüğü alın terinin karşılıksız kalmayacağına, uzun zamandan beri çok sıkıntılı olan ve kendisini çok zor durumlara sokan çeşitli olaylar yaşayacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments