Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kendini sarıklı görmek

Rüyada kendini sarıklı görmek

Rüyada kendini sarıklı görmek bazı kişilerin ortaya atacağı dedikodulara çeşitli şekillerde malzeme olunacağına, neredeyse herkes tarafından yalnız bırakılacağına, çok büyük üzüntüler ve stres yaşanan bir döneme girileceğine, insanlara kötülük eden imansız bir kişinin alt edilmesine, attığı adımların ardından büyük başarılar kazanacağına, hayallerinin gerçekleşmesi için ettiği duaların kabul olacağına ve bu sayede kişinin keyfinin yerine geleceğine, sorunlu ve zararla dolu bir dönemin kapanacağına, ödemekte güçlük çekilen borçların kapatılacağına, günah işlemeyi terk edeceğine, kazanacağı başarılar sayesinde büyük bir iş teklifi alacağına yorulmaktadır.

Rüyada kendini sarıklı gördüyseniz:

  • Belli bir düzenleme konusunda boşuna gayret gösteriyor ya da sabırlı davranmaya çalışıyor olabilirsiniz.

Rüyada cübbe sarık görmek bekar ise evleneceğine, kendisine zenginlik getirecek yatırımlar yapacağına, çok istediği ve hayal ettiği şeylere büyük bir azim göstermesi sayesinde kavuşacağına işarettir.

Rüyada yeşil sarıklı dede görmek maddi olarak epey kayıp verileceğine, ilim irfan sahibi kişiler ile dost olacağına, dost ya da akrabalardan alınacak yardımlar ile parasal sorunların sona ereceğine tabir olunur.

Rüyada sarık cübbe giymek yaşadığı kötü olayları yakın bir zaman içinde ortadan kaldıracağına, ölmüş büyüğünün cennette olduğuna, yakın bir zaman içinde karşısına çıkacak hayırlı bir kısmet ile dünyaevine gireceğine işaret etmektedir.

Rüyada yeşil sarıklı insan görmek çok büyük atılımlar gerçekleştirileceğine, sorunların ve sıkıntıların yakın zaman içinde ortadan kaldırılacağına, iş hayatında herkes tarafından tanınan ve saygı duyulan bir kişi olunacağına, sorunlarına bir yenisinin daha ekleneceğine, yaptığı işlerde eski başarısına ulaşamayacağına delalet etmektedir.

Rüyada mevlanaunın sarığını görmek alkış alacağına, verilen emeklerin karşılığının fazlasıyla alınacağına, elindekilerle yetinmeyi bileceğine işaret etmektedir.

Rüyada kendini sarıklı görmek bir arkadaşa maddi açıdan destek olunacağına, ailesinin kendisiyle gurur duyacağı işler yapacağına, canın derdine düşeceğine ve evden çıkamaz olacağına yorulur.

Rüyada cübbeli sarıklı birini görmek ihanet göreceğine, yoluna çıkan tüm engelleri kolaylıkla aşacağına, büyük sıkıntılar ile girdiği bir işte yüklü kazançlar elde edeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada siyah sarık görmek çok hayırlı işlere atılacağına, ilişkinizin evliliğe doğru gidececeğine, refah düzeyinin artacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments