Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sarı sabun görmek

Rüyada sarı sabun görmek

Rüyada sarı sabun görmek parasal ve ruhsal olarak büyük kayıplar yaşanacağına, kendisi için faydalı şeyler yapacağına, zararlı bir kişinin oyununa gelineceğine, sıkıntılarını ve sorunlarını geride bırakacağına, tartışma, kavga ve stresin bir türlü sona ermeyeceğine, güzel başlayan bir ortaklığın işlerin kötü gitmesi üzerine bitme noktasına gelineceğine ve sıkıntıdan ötürü neredeyse hasta olunacağına, mutlu ve huzurlu bir hayata sahip olunacağına, ancak yılmadan azimle çalışarak ve sabrederek karşısına çıkan fırsatları değerlendireceğine, birçok dedikoduya maruz kalacağına delalettir.

Rüyada sarı sabun gördüyseniz:

  • Aslında yapmanız gereken,yeni hiçbir başlangıçla ilgilenmemek olacaktır.Hızlı düşünüp çabuk uygulamanız zaten size elde edebileceğiniz başarıları veriyor.

Rüyada sarı sabun görmek konforunun ve neşesinin de yerine geleceğine, sevilen kişilerle tartışmalar yaşanacağına, hayırsız kişilerle muhatap olunacağına ve uzun zamandan beri kırgın olunan bir kişi ile aradaki buzların eritilemeyeceğine, ruhen ve bedenen kendini çok daha iyi hissedeceğine, içine dolan huzurun ve rahatlığın gözlerindeki ışığı arttıracağına inanılır.

Rüyada sabunla yüz yıkamak işlerin ters gideceğine ve çok büyük sorunlar yaşanacağına, gerek işle ilgili gerek sosyal hayatla ilgili olarak bir sorun yaşanacağına,  maddi olarak büyük bir kayıp verileceğine, dertlerinin bir kalemde silinip gideceğine delalet eder.

Rüyada saçlarını sabunla yıkamak onu dinleyeceğine, kişinin evliliğinde mutluluğun daim olacağına, endişe, üzüntü ve sıkıntılarının sona ereceğine alamet etmektedir.

Rüyada beyaz ve yeşil sabun görmek sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, çok büyük ve kötü durumlardan zarar görmeden çıkacağına, uzun zamandan beri almayı çok istediği bir şeyi yakın zamanda alacağına ve çok hayırlı ve faydalı bir işe girip çok güzel günler göreceğine, anne baba duaları alınacağına, kötü niyetli kişilerin yenilgiye uğratılacağına, bol kazançlı bir projenin hayata geçirileceğine, sıkıntılarının sona ereceğine, üzüntülerinin yerini mutluluğun alacağına alamet etmektedir.

Rüyada bir kalıp sabun görmek azmi ve inancı sayesinde her türlü zorluğun altından aslanlar gibi çıkacağına, işinin aksayacağına, kazancının düşeceğine, iş hayatının çok iyi durumlara geleceğine delalet eder.

Rüyada sabun içmek kısmetsizlik yaşayacağına, sorunların ve sıkıntıların yakın bir zaman içinde sona ereceğine, güzel haberlerin alınacağına, iş için çekilen ve yaşanan sıkıntılardan ötürü bir türlü ödenemeyen borcun kısa bir zaman içinde ödeneceğine, bu sayede rahat bir nefes alınacağına işarettir.

Rüyada sabunla yüzünü yıkamak eksiklerini kapatacağına ve bu sayede hayatını daha kolay hale getireceğine, çok hayırlı ve mutlu günler geçireceğine, iş hayatına destek veren kişilerin desteklerini çekeceklerine, bu yüzden eldeki bir işte zarara düşüleceğine, anne ya da babanın bir sağlık sorunu ile uğraşmak zorunda kalacağına işaret eder.

Rüyada rengarenk sabun görmek umutlarının ve emeklerinin boşa gideceğine, hayatındaki aksiliklerin ve engellerin adeta bir çığ gibi büyüyeceğine ve rüya sahibinin daha bir mutsuz ve daha bir üzgün olacağına, işlerin yoluna sokulacağına, hakkında dedikodu çıkaran insanları hayatından çıkaracağına işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments