Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada saçlarını sabunla yıkamak

Rüyada saçlarını sabunla yıkamak

Rüyada saçlarını sabunla yıkamak kişinin hem maddi hem de manevi olarak büyük sıkıntılara düşeceğine, kazancın ortaya konacak olan projeler sayesinde artacağına, sevdiği kişilerden birinin başının sıkıştığı ve zor duruma düştüğü bir durumda yardımına koşacağına, maddi ve manevi olarak çok büyük destek vereceğine, anlayışlı bir kısmet ile dünyaevine gireceğine, işinde uzmanlaşacağına, bilgi ile donanacağına ve okumaktan hiçbir zaman vazgeçmeyeceğine, eğer yaşanan durum hastalıksa gereken herşeyi yapacağına hatta organ bağışında bulunacağına, çok hayırlı şeylere imza atacağına, kızgınlıkların ve kırgınlıkların sona ereceğine, alınacak destekler sayesinde sorunların çözüleceğine ve ele geçen fırsatların en iyi şekilde kullanılacağına delalet etmektedir.

Rüyada saçlarını sabunla yıkamak gördüyseniz:

  • Yeni bir iş, yeni ev, yeni bir yer, yeni bir plan veya aklınıza gelen her ne ise siz yerine yerleştirin zamanıdır.

Rüyada sabunla saçını yıkamak kızına daima sahip çıkacağına, kişinin zor beğenen biri olması yüzünden evlilik kararını geç alacağına, bazı şeyleri sonlandırırken bazı şeylere de başlama kararı alacağına ve hayatını sil baştan yaşamak için harekete geçeceğine tabir olunur.

Rüyada sabunla saç yıkamak büyük bir hayalini gerçeğe çevireceğine, atacağı hayırlı adımlar ve vereceği kararlar sayesinde çok mutlu ve güzel günler göreceğine, aile hayatı içinde büyük mutluluklar yaşayacağına, özel hayatına, kişisel bakımına ve keyif aldığı konulara daha fazla vakit ayıracağına, çok büyük bir destek alarak iş hayatında uğradığı zarardan kurtulacağına ve büyük kazançlar elde edeceğine delalettir.

Rüyada saçını sabunla yıkamak maddi olarak çok rahat edilecek bir döneme girileceğine, zor zamanlar ve musibetler ile karşılaşılacağına, iyi huylarını, ahlakını, inancını hiçe sayarak gözünü karartıp kötü işlere gireceğine tabir olunur.

Rüyada saçı sabunla yıkamak işlerinin azalacağına, elde avuçta bulunan paralar ile girilen işte meslek açısından çok üst noktalara gelineceğine, hem huzuru, hem ağız tadını, hem neşeyi hem de keyfi tadacağına inanılır.

Rüyada yeşil sabunla saç yıkamak büyük sıkıntı ve yaşanılacak acıya, kendisinin ve ailesinin her zaman güven içinde olacağına, daha iyi işlere sahip olmak için bazı atılımlar yapılacağına delalet etmektedir.

Rüyada saçlarını sabunla yıkamak bilgisine ve deneyimlerine hiç uygun olmayan bir işte çalışmak zorunda kalacağına, endişe edilen durumların alınacak destek ve yardımlar sayesinde ortadan kalkacağına ve güzel günlerin en sonunda geleceğine, ortak olarak girdiği işten ortağının yapacağı bir hata yüzünden kısa bir süre içinde ayrılacağına, bu ayrılıktan sonra maddi olarak çok zor bir döneme gireceğine işaret etmektedir.

Rüyada beyaz sabunla saç yıkamak kafa dağıtacak kısa bir izne çıkılacağına ve daha iyi fikirlerle geri dönüleceğine, ahlakta da olgunlaşıp, güzelleşeceğine, aile hayatında can sıkıcı olayların yaşanacağına, eşler arasına kara kedi gireceğine işarettir.

Rüyada sabunla yüz yıkamak çileye, zahmete ve meşakkate düşeceğine, rakiplerine yenileceğine, malından ve parasından kaybedeceğine, aksiliklerle ve engellerle karşılaşacağına, çok büyük atılımlar ve çalışmalar gerçekleştireceğine, yaşanan bazı sorunlara çözüm bulmak amacıyla uzunca bir yolculuğa çıkacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments