Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sarı renk terlik görmek

Rüyada sarı renk terlik görmek

Rüyada sarı renk terlik görmek işlerinin yoluna gireceğine, çok hayırlı bir kısmetle karşılaşılacağına, aklından ve gönlünden geçen isteklerinin de Allah tarafından kendisine nasip edileceğine, maddi ve manevi açıdan çok rahata erileceğine, hedeflerinin ve amaçlarının gerçekleşeceğine, ticaret hayatındaki beklentilerinin karşılanacağına, rüya sahibinin deyim yerindeyse ayağına taş takılmadan ilerleyeceğine, parasal olarak büyük bir kazanç elde edileceğine, koşuşturma nedeniyle kişinin hem ruhen hem de bedenen çok yorulacağına ama yaşadığı güzelliğin buna değeceğine tabir olunur.

Rüyada sarı renk terlik gördüyseniz:

  • Hayatın size sunduklarından keyif almaya bakmalısınız.

Rüyada sarı renk terlik görmek uzun bir zamandan beri devam eden sorunlarını yakında ortadan kaldıracağına, yeni bir adım atılacağına, kısmet alacağına, kendisine hayır ve uğur getirecek işlere gireceğine işaret eder.

Rüyada sarı renkli terlik görmek hem çok büyük başarılar ve paralar kazanacağına, çok karlı yatırımlar yapacağına, yönetici koltuğuna yükseleceğine, elinin bollaşacağına, kazancının artacağına ve hayatına keyif geleceğine işaret etmektedir.

Rüyada mavi renk terlik görmek kişinin isteklerinin ve dileklerinin gerçekleşeceğine, işlerinden yana bereket ve bolluk olacağına, hedeflerine doğru emin adımlarla yol alacağına, atılıma geçeceğine, sorunların tamamen ortadan kalkacağına işaret etmektedir.

Rüyada renkli terlik giymek borçlarından dolayısıyla da çektiği tüm çileden kurtulacağına, stresinden, sıkıntısından ve kuruntusundan uzaklaşıp, kafa dağıtacağına, çok zor zamanlar geçireceğine, büyük maddi ve manevi zararlar göreceğine ve bu yüzden çok ağır bir hastalığa tutulacağına inanılır.

Rüyada beyaz renk terlik görmek böylece sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına ve rahat edeceğine, sorunların kısa sürede sone erdirileceğine, kendisini düşünmenin dışında sevdikleri için de her zaman çaba harcayacağına işaret eder.

Rüyada renkli terlik görmek duygularının karşılıklı olacağına, iç dünyasının güzelleşeceğine, tüm sıkıntıların, dertlerin ve sorunların biteceğine, eve huzurun ve bereketin geleceğine, zararların sevilen kişilerden alınacak yardım ve destek ile telafi edileceğine, duaların kabul olacağına, girdiği çalışmalardan alnının akıyla ve başarılı bir şekilde çıkacağına rivayet eder.

Rüyada sarı terlik görmek işsiz olan kişinin iş sahibi olacağına, sevilen ve değer verilen bir kişinin ihanetine uğranacağına, düşmanlık besleyen kişilerin ve rakiplerin çok sevineceği bir  duruma düşüleceğine, karşısına çıkan bazı sorunlar yüzünden elinde bulunan kazancın neredeyse tamamını harcayacağına, tahmin etmediği bir yerden büyük bir zarar edeceğine rivayet eder.

Rüyada sarı renkli örümcek görmek kafasında hiç soru işareti ve belirsizlik olmadan girişimde bulunacağına, bir sebeple çok sıkıntılı ve zor duruma düşeceğine, üzülüp hayattan elini eteğini çekeceğine delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments