Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada beyaz renk terlik görmek

Rüyada beyaz renk terlik görmek

Rüyada beyaz renk terlik görmek amacına nail olacağına, içinde bulunduğu sağlıksız ruh halinden ve bedenindeki ağrılarından kurtulacağına, anlayışlı ve hoşgörülü bir kişi ile evlenileceğine, malın ve paranın bir kısmının fakir fukaraya yardım için  harcanacağına, kazancının azalacağına, yeni yerler göreceğine ve yeni arkadaşlıklar kuracağına, işlerinin gelişme göstereceğine, başarıya giden yollarındaki engellerin ortadan kalkacağına, dostlarının ve yakın çevresinin her zaman güvenilir olacağına, rüya sahibinin sırtının asla yere gelmeyeceğine inanılır.

Rüyada beyaz renk terlik gördüyseniz:

  • Hayatınızda bir çok olumlu değişiklik meydana gelebilir.

Rüyada beyaz renk terlik görmek yaşanan sıkıntıların ve borçların biteceğine, ister istemez kendisini çok derin ve büyük üzüntülere sokacak ve yalnız başına kalmasına sebep olacak bazı olaylar yaşayacağına, şansının yaver gideceğine, kısmetlerinin her daim açık olacağına alamet etmektedir.

Rüyada mavi renk terlik görmek onun bir sıkıntısını ya da derdini çözeceğine, hasta ise bakacağına, daha büyük ve hayırlı kazançlar elde edileceğine, sorunların kısa sürede çözüme kavuşacağına, çok hayırlı kazançların elde edileceğine alamet eder.

Rüyada sarı renkli terlik görmek borçlarını rahatlıkla ödemeyi başaracağına, karamsar olacağına, canının derdine düşeceğine, zahmete düşeceğine alamet eder.

Rüyada renkli terlik giymek sıkıntıların, zorlukların ve problemlerin atlatılacağına, işi ile gündeme geleceğine, bolluk ve bereket içinde bir yaşam sürüleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada renkli terlik görmek hazırlık yapılan bir çalışmanın bol kazanç getireceğine ancak bazı kötü olaylar yaşanacağına, melanetin, uğursuzluğun, kısmetsizliğin ve şanssızlığın uzaklaşacağına, yetki ve söz sahibi olacağına, önemli ve büyük işlerin başına getirileceğine işaret eder.

Rüyada sarı renk terlik görmek etkilendiği kişiyi etkilemeyi başarıp, onun gönlünü çalarak, o kişiyle güzel günler geçireceğine, kişinin hayatında işlerin her zaman düzgün bir şekilde yürüyeceğine, eline geçen fırsatları bir türlü değerlendiremeyeceğine alamet etmektedir.

Rüyada beyaz terlik görmek kazançlı kapıların açılacağına, mutlu ve hayırlı haberlerin alınacağına, hayatı baştan aşağı olumlu bir şekilde etkileyecek fırsatların elde edileceğine, düşmanlarına karşı zayıflık göstermeyeceğine işaret etmektedir.

Rüyada beyaz terlik vermek ne kadar bunalırsa bunalsın, yine de güzel, küçük haberler alarak dayanma gücünü artıracağına ve bu dönem boyunca hak yolundan hiçbir şekilde ayrılmadan, şükrederek, sabırla hayatına devam edeceğine, bir daha böylesine aciz durumlara düşmeyeceğine, kötü günlerinin, çektiği yokluğun, çaresizliğinin ve yalnızlığının da sonunun geleceğine alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments