Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada renkli terlik görmek

Rüyada renkli terlik görmek

Rüyada renkli terlik görmek kişinin hedeflerine yakınlaşmak için girişimde bulunacağına, çok başarılı işler gerçekleştireceğine, çok hayırlı olaylar ile karşılaşacağına, ayaklarının yere basması yerine daha hayalci davranan rüya sahibinin ailesiyle arasında da geri dönüşü zor sıkıntılar ve kavgalar yaşanacağına, yeni bir hayata merhaba denileceğine ve kısa sürede çok mutlu olunacağına, çok kötü ve sıkıntılı durumlara düşeceğine, elinde avcunda ne varsa satmak zorunda kalacağına, birçok ortaklık kurulacağına, hiç beklemediği bir yerden para geleceğine ve çok iyi bir yere terfi alacağına tabir olunur.

Rüyada renkli terlik gördüyseniz:

  • Bazı konularda baskı giderek daha da artıyor olabilir veya tam tersi, siz, baskının dozunu arttırma eğiliminde olabilirsiniz.

Rüyada beyaz renk terlik görmek rızkının ve kazancının eksilmeyeceğine, işlerinin yolunda gideceğine, ticaret ehli olacağına, yapılan işlerin çok büyük sorunlar yaratmaya başlayacağına, fakirliğinin biteceğine alamet etmektedir.

Rüyada renkli terlik giymek elinde bulunan imkânları kaybedeceğine ve ortak olarak gireceği bir işten türlü sorunlar yaşayarak çıkacağına, çok başarılı ve mutlu bir insan olacağına, işlerin kötü bir duruma geleceğine, rakiplerin başarı kazanacağına inanılır.

Rüyada sarı renkli terlik görmek daha sonra sevdiği tecrübeli bir kişinin vereceği fikirler sayesinde durumu düzelteceğine, hanesine bolluk geleceğine ve geçiminin kolaylaşacağına, üzüntülerin sona ereceğine delalet etmektedir.

Rüyada renkli terlik görmek ağız tadının, rahatının ve lüksünün de yerinde olacağına, birlikteliğe başlayacağına, çok büyük emek ile kazanılan makamların iade edileceğine, hastalık çeken insanların yakın bir zaman içinde şifa bulacağına alamet eder.

Rüyada sarı renk terlik görmek işini bırakıp ailesinin yanına dönmeyi düşüneceğine, çalışma arkadaşları ile keyifli günler geçirileceğine, kendisini üzen ve kederlendiren her ne varsa onlardan kurtulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada mavi renk terlik görmek çok önemli başarılar elde edileceğine, mubah olan kavramlardan ve gerçeklerden uzaklaşacağına, Allah’ın helal kılmadığı işlere gireceğine, zorluklarla geçen bir dönemin biteceğine, hayırlı bir iş için bazı arkadaşlardan destek alınacağına inanılır.

Rüyada siyah terlik kaybetmek İş hayatınızda başarıdan başarıya koşacağınıza, hayatının rast gitmeye başlayacağına, rüya sahibinin elinden gelenleri yapsa da bu işi bitiremeyeceği için moral bozukluğu yaşayacağına rivayet eder.

Rüyada terlik istemek ortaya koyacağı projeler sayesinde atacağı adımların günden güne daha büyük değer kazanacağına, çok büyük atılımlar gerçekleştirip iş hayatında çok üst mevkilerde yer alacağına, daha hazırlık aşamasındayken bile işlerinde sorun yaşayacağına, bu sorunlar yüzünden kendisini kötü hissedeceğine delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments