Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sarı terlik görmek

Rüyada sarı terlik görmek

Rüyada sarı terlik görmek üzüntülerin biteceğine, yapılan işlerin fazla kazanç getirmeyeceğine, sorunların yavaş yavaş çözüme kavuşacağına, eş, dost ya da akrabalardan birine verilen sözlerin parasal sorunlar yaşanması yüzünden ödenemeyeceğine, yaşanacak kötü bir olayın sonrasında kişi için hayırlara vesile olacağına, büyük tartışmalar yaşayacağına, daha önce yaşanmış bir hastalığın nüksedeceğine, sakınılan bir şeye nazar değeceğine, sıkıntıların ve sorunların daha da artacağına inanılır.

Rüyada sarı terlik gördüyseniz:

  • Bazı konularda size oldukça işe yarar tüyolar verebilirler.

Rüyada sarı renkli terlik görmek uzun bir süre önce tanışılmış olan hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, kardeşler arasındaki bir sorunun çözüleceğine, hayır getirecek kişilerle güzel bir yola çıkılacağına, uzak bir akrabanın vereceği destekle rengarenk insanlarla dolu bir projeye gireceğine, işlerinin kötü gidişinin bir son bulacağına alamet eder.

Rüyada sarı terlik görmek maddi ve manevi olarak elinden gelen herşeyi yerine getireceğine ve akrabasının sırtından çok büyük bir yük alacağına, tüm bu durumlara karşı azimle ve sabırla çalıştığı için sorunlarının üstesinden geleceğine ve her zaman çok iyi işlere imza atıp başarı kazanacağına, yokluk içine gireceğine yorulur.

Rüyada sarı renk terlik görmek girilen tüm işlerle çok ses getirileceğine, konfor içinde yaşayacağına, parasının ve malının eksilmeyeceğine, sevdiği kişiler ile çıkacağı bir iş yolunda, çok büyük mutluluklar yaşayacağına rivayet eder.

Rüyada terlik tamir etmek evlilik konusunda önemli bir adım atacağına ve refaha ereceğine, insanlar tarafından tanınacağına, uzun zamandan beri meşgul olunmasına sebep olan durumların yakında çözüleceğine işarettir.

Rüyada pembe ev terliği görmek yaşadığı bir hayal kırıklığını telafi edeceğine, mutluluğun ve kazancın azalacağına, çok büyük bir hızla işlerinin düzeleceğine, üzüntülerinin sona ereceğine ve çok uzun zamandan beri gerçekleştirmek istediği şeylere en kısa zamanda rahat bir şekilde ulaşacağına delalet etmektedir.

Rüyada birine terlik giydirmek kaybetme ve başarısız olma korkusuna yakalanacağına, kendisini sorunlar yüzünden çok kötü hissedeceğine, geldiği noktaya ve mevkie de hep kendi emeği ve çabasıyla geleceğine tabir olunur.

Rüyada ayağındaki terliği kaybetmek aralarında pürüz varsa da konuşarak tatlıya bağlanacağına, büyük bir cesaret örneği göstererek ve ya Allah diyerek çok riskli işlere gireceğine, deyim yerindeyse boğulacaksan büyük denizde boğulacaksın mantığından hareket edeceğine ve Allah’ın izni ve yardımıyla amacına ulaşarak istediğini alacağına, bazen en yakınındaki kişiden bile şüphe duymasına sebep olacağına alamet eder.

Rüyada birine terlik vermek üzüleceği ve çok mutsuz olacağı bir dönemin yaşanacağına, her şeyin aksi şekilde ilerlemeye başlayacağına ve pek çok aksiliğin üst üste geleceğine, çalışmalarının dikkatleri üstüne çekmesi sonucu büyük miktarda paraya sahip olacağına, meslek hayatında fark edilir şekilde aşama kaydedeceğine delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments