Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sarı renk ip görmek

Rüyada sarı renk ip görmek

Rüyada sarı renk ip görmek zevk aldığı ve yetenekli olduğu işlerde o kimselerle önemli projeleri gerçekleştireceğine böylece amaçlarına nail olacağına, bir sebeple işlerini daha kontrollü ve getireceği ve götüreceği şeyleri hesaplayarak gerçekleştireceğine, maddi ve manevi olarak çeşitli sorunlar ile karşılaşacağına ve rahatsız olacağı bir ortama gireceğine, kişinin uzun süredir beklediği huzurlu aile ortamına kavuşacağına, herkesin parmakla göstereceği kadar başarılı bir iş hayatına kavuşacağına, çok uzun ve zorlu bir dönemden ve sıkıntılı bir yoldan geçerek bu sıkıntıyı çözeceğine, herkesin sevdiği, saydığı ve tanıdığı biri olacağına, mal mülk edineceğine, attığı bu adım sayesinde işlerinin birçok insanın dikkatini çekeceğine alamet etmektedir.

Rüyada sarı renk ip gördüyseniz:

  • Çalıştığınız veya yaşadığınız alandaki tüm yeni şeyleri keşfetme içgüdünüzü dizginleyemiyorsunuz.

Rüyada sarı renk ip görmek nazara geleceğine ve güzelliği, dış görünüşünün etkileyiciliği ile çok sayıda aşığı olacağına, hayalini kurduğu şeylere kısa bir zaman içinde ulaşacağına, sevdiği bir kişi ile girdiği büyük bir çalışma içinde çok hayırlı kişiler tanıyacağına ve bu kişiler ile büyük işler gerçekleştireceğine, atılan adımların maddi ve manevi olarak çok zarar vereceğine işaret etmektedir.

Rüyada sarı renkli ip görmek iş hayatında ve eğitim hayatında sorunlar yaşayacağına, sıkıntı çekilen olayların kısa süre içinde çok sorun yaratacağına, maddi olarak kötü bir döneme girileceğine, işle ilgili olarak bir sorun yaşanacağına işarettir.

Rüyada mavi renk ip görmek itibarını zedeleyen saçma hareketler yapacağına, yorucu geçen bir döneme girileceğine, sorunların en kısa zamanda sona ereceğine delalet etmektedir.

Rüyada mavi renkli ip görmek çok büyük maddi ve manevi zararlara uğrayacağına ve çok kötü günler geçireceğine, özellikle hayati tehlike arz eden durumlardan sıyrılarak eski rahat günlerine kavuşacağına, hem zenginlik hem de makam sahibi kimse durumuna geleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada yeşil renkli ip görmek huysuz ve dedikoducu bir eşe sahip olunacağına, kısa süre sonra bazı sıkıntıların aşılacağına, maddi olarak çok iyi bir noktaya ulaşılacağına, rahatsızlık veren durumların yakında düzeltileceğine işaret etmektedir.

Rüyada kırmızı renkte ip görmek solmuş olan yüzünün de sonunda güleceğine, çeşitli tartışmalar ve münakaşalar yapılacağına, zor durumlara düşüleceğine, zararlı bir alışkanlığın terkedileceğine, yeni bir eve taşınılacağına rivayet eder.

Rüyada pembe renkli ip görmek elden arka arkaya paralar çıkacağına, kendisine kötülük yapan kişiyi daha dikkatli davranarak yenilgiye uğratacağına, bir sebeple çok daha dikkatli ve akıllıca adımlar atarak uğrayabileceği zararları engelleyebileceğine tabir olunur.

Rüyada renkli ip görmek mal ve mülk sahibi olunacağına, dertlerin ve sıkıntıların sona ereceğine, yaşanılan kötü günlerin kişinin sabretmesi sonunda geçeceğine, hayal kırıklığı yaşayacağına ve aynı zamanda zarar edeceğine alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments