Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sarı renkli çorap görmek

Rüyada sarı renkli çorap görmek

Rüyada sarı renkli çorap görmek hayatının güzelliklerle dolacağına, arkadaşlarıyla da görüşmediği gibi, sosyal hayatını da askıya alacağına, deyim yerindeyse karanlık günlerin yakın bir zaman içinde aydınlanacağına, yeni bir işe girileceğine, umutsuzluğa ve karamsarlığa düşeceğine, sevincinin üzüntüye döneceğine, yakın bir dostuyla kırgınlık yaşayacağına, çok mutlu bir dönem geçirileceğine, güzel, sevinçli ve hayırlı bir haber alınacağına, şerefe ve izzete, uzun zaman önce ortaklık kurulmuş birinden çok büyük bir ihanet görerek çok yüklü miktarda maddi ve manevi zarar uğranacağına delalet etmektedir.

Rüyada sarı renkli çorap gördüyseniz:

  • Size sevgisini dile getiren kişilere karşı koymanız zor olabilir.

Rüyada sarı renk çorap görmek hiç hayal edilmeyecek mevkilere terfiler alınacağına, aile büyüklerinden biri sayesinde başın belaya girmekten kurtulacağına, çok kötü durumlara düşeceğine, çok sıkıntılı yollardan ve zorlu zamanlardan geçmekte olduğuna ve çok kötü olaylar ile karşılaşacağına tabir olunur.

Rüyada sarı renkli çorap görmek kendisini üzenleri hayatında çok büyük bir mutluluk yaşayarak uzaklaştıracağına ve çok sevineceğine, manevi anlamda çok yol katedileceğine, pişmanlık duyulan hataların düzeltileceğine rivayet eder.

Rüyada sarı renk çorap giymek ticaret hayatıyla ilgili yapılan planların hayır getireceğine, çok hayırlı ve helal rızıklara kavuşulacağına, büyük yatırımlar gerçekleştirileceğine, mesleğinde kendisini tatmin ve mutlu edecek noktaya geleceğine işaret etmektedir.

Rüyada mavi renkli çorap görmek sevdikleri ile bir arada olacağına, hayırlı olaylar ve durumlar ile karşılaşacağına, ortaya koyacağı çalışmaların çok ses getireceğine, maddi ve manevi olarak büyük kazançlar elde edeceğine, insanlar tarafından çok tanınan bir kişi olacağına işarettir.

Rüyada renkli çorap almak zaferler kazanacağına, onların bir adım önüne geçeceğine, uzun zamandan beri çok istediği bazı şeyleri gerçekleştirmek için işe koyulacağına, kurulu düzeninin devam edeceğine, parasının ve malının her geçen gün çoğalacağına alamet eder.

Rüyada mavi renk bebek çorabı görmek işlerinin sorunlarından ötürü bozulacağına, yeni girişimlerde bulunacağına, neşesini ve ağız tadını kaçıracağına delalet eder.

Rüyada yeşil renkli çorap görmek elini attığı ve niyet ettiği her işi de başarıyla tamamlayacağına, çok hayırlı olayların ve gelişmelerin ortaya çıkacağına, hak yemeyeceğine rivayet eder.

Rüyada yeşil renk çorap görmek elinden kaçırdığı fırsatları tekrar ele geçireceğine, sahip olduğu bolluğun ve zenginliğin azalacağına, elindeki para ile gireceği büyük bir işte çok kazanç elde edeceğine alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments