Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada mor renk boya görmek

Rüyada mor renk boya görmek

Rüyada mor renk boya görmek zorluklarla boğuşulacağına, neşe ve sevinç içinde olacağına, elde avuçta maddi açıdan bir şey kalmayacağına, devlet işleri ile ilgili mahkemelik durumlar yaşayacağına ve başının derde gireceğine, hayır getirecek noktalara gelineceğine, güzel olaylarla karşılaşılacağına, darda kalacağına, başarısızlığı karşısında yıkılacağına, üzüleceğine, huzurlu ve mutlu bir kişi olunacağına, hayatındaki engellerin ve aksiliklerin de ortadan kalkacağına, sıkıntılı ve çok büyük maddi zararlara uğrayacağı bir döneme gireceğine delalet eder.

Rüyada mor renk boya gördüyseniz:

  • Evinizle veya ailenizle ilgili konulara hassasiyetle yaklaşmalısınız.

Rüyada mor renk boya görmek bazı durumlarda da ağırdan alması nedeniyle önemli fırsatları kaçıracağına, kişinin dünya malına ehemmiyet göstermek yerine, iç huzurunu dengede tutabilmek için uğraşacağına, uzun zamandan beri kendi işini kurma hayalini gerçekleştirmek için bazı adımlar atacağına rivayet eder.

Rüyada saçını mora boyatmak kendisine müjdeli haberlerin iletileceğine, hayatının yoluna gireceğine, sıkıntılarının çok yakın bir zaman içinde büyük bir sabırla son bulacağına, kendisini aşan sorunlarla karşılaşacağına yorulmaktadır.

Rüyada mor boyalı ev görmek zarar edeceği bir döneme gireceğine, stresini atacağına, çok büyük ve zor işlerle uğraşmak zorunda kalacağına delalettir.

Rüyada mor boya görmek işlediği günahların tekrar işlenmemesi koşulu ile affedileceğine, sıkıntıdan kurtulmak için ettiği duaların da kabul olacağına, sıkıntıların çok başarılı bir şekilde aşılacağına delalet eder.

Rüyada saçlarını mora boyatmak maddi zararın da her geçen gün kapanmayacak boyutlara ulaşacağına, başarılı olundukça özgüvenin artacağına, çok büyük kişiler ile çok hayırlı ve güzel çalışmalar gerçekleştirileceğine ve yakında çok büyük kazançlar elde edecek bir çalışmanın temellerinin atılacağına işaret eder.

Rüyada saçı mora boyatmak rakiplerin geride bırakılacağına, kazanacağı başarılar sayesinde iş hayatında çok iyi bir mevkinin sahibi olacağına, rızkının genişleyeceğine, kasasının ağırlaşacağına delalet eder.

Rüyada saçı mor renge boyatmak bir sebeple işlerinin gitgide daha da kötü bir hal alacağına, ırmağın dibi çamurluysa ve görünmüyorsa şerre yorumlanacak şeylerin olacağına, haksızlığa sebep olan bir kişi ile konuşulacağına yorulur.

Rüyada renkli boyalar görmek güzellik ve hayır geleceğine, çok hayırlı ve kazançlı bir projeye gireceğine, işlerin her geçen gün daha çok kişiye ulaşacağına, dedikoduların deyim yerindeyse bıçak gibi kesileceğine delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments